facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Europris Stord

Info

Europris tilbyr et stort og spennende utvalg av alt fra dagligvarer til leker.
Foruten egne merkevarer selger Europris også kjente merkevarer.



"I vår Europris butikk kan du handle alt fra kosmetikk og personlig pleie, interiør og andre ting til hjemmet, diverse fritids- og husholdningsartikler, klær og sko, utstyr og verktøy, garn, samt mat og utstyr til dyr hund, katt, fugl.Grunnen til at vi kan levere god kvalitet på lik linje med andre norske butikker i ditt nærområde, men til reduserte priser, er p.g.a. at vi kjøper inn store varepartier av gangen.Vi tilpasser vårt vareutvalg etter sesonger og høytider, samtidig som vi kontinuerlig også tilbyr gode kupp på kampanjevarer. Derfor har vi alltid mye nytt og spennende hver gang du kommer innom. Så husk å regelmessig ta turen innom oss for å bli inspirert av sesongens varer eller for å gjøre et kupp! Europris - Mer til overs."
Adresse: Rundehaugen 44, 5412 Stord Island, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 53417900
By: Stord Island
Rute: Rundehaugen 44
Postnummer: 5412


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: europris stord åpningstider, sparkjøp stord, europris kundeavis, biltema stord, jysk stord, plantasjen stord, rusta stord, nille
Nærliggende lignende selskaper
NLM Gjenbruk Stord NLM Gjenbruk Stord 115 meter En stor bruktbutikk over 2 etasjer. Mye pent i glassvare.
Mobilreparatøren - mobrep.no Mobilreparatøren - mobrep.no 2 km utrolig god service eg fikk der, de jobber kjapt og vil hjelpe:
Mekk Stord Mekk Stord 3 km Nytt lokalet finner du i 2. Etasje tidligere i 3. God service og bra sortiment.
Anmeldelser
Meget stor Europris butikk på Heiane, Stord. En av de større Europris-butikker du finner med et imponerende stort, bredt utvalg av husholdningsartikler , møbler, verktøy, med mer, samt dagligvarer og et lite utvalg frysevarer. Utvalget er større enn hva man ofte finner på Europris-butikkene i Bergen. Butikken er verdt å ta turen innom om man er på Heiane.
Svært ofte når et produkt er på kundersavis er det ikke i butikken fra den første dagen av kampanjen. Jeg liker Europris men ikke fra Stord.
Besøkt butikken mange ganger. Betjeningen sier av og til hei, men sjeldent. Og aldri blitt spurt om jeg trenger hjelp. Ellers fin butikk!
Godt utvalg fra a til å. Mye bra tilbud.
Rotete layout. Underbemannet.
Veldig bra service
Oversatt av Google Fint sted for tilfeldig shopping. Hyggelig personale. Original Nice place for random shopping. Nice staff.
Oversatt av Google Flink!!!! Original Bra!!!!
Oversatt av Google flink Original جيد
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler