facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Europris Voss

Europris Voss

Info

lavpriskjede



"I vår Europris butikk kan du handle alt fra kosmetikk og personlig pleie, interiør og andre ting til hjemmet, diverse fritids- og husholdningsartikler, klær og sko, utstyr og verktøy, garn, samt mat og utstyr til dyr hund, katt, fugl.Grunnen til at vi kan levere god kvalitet på lik linje med andre norske butikker i ditt nærområde, men til reduserte priser, er p.g.a. at vi kjøper inn store varepartier av gangen.Vi tilpasser vårt vareutvalg etter sesonger og høytider, samtidig som vi kontinuerlig også tilbyr gode kupp på kampanjevarer. Derfor har vi alltid mye nytt og spennende hver gang du kommer innom. Så husk å regelmessig ta turen innom oss for å bli inspirert av sesongens varer eller for å gjøre et kupp! Europris - Mer til overs."
Adresse: 5700 Vossavangen, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 56510980
By: Vossavangen
Postnummer: 5700


åpningstider

Mandag: 10:00 - 20:00
Tirsdag: 10:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 20:00
Torsdag: 10:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: europris voss åpningstider, europris kundeavis, europris åpningstider, jernia voss, biltema voss, jysk voss, amfi voss, europris bærum
Anmeldelser
Fin butikk stor og romslig og vi fikk det vi skulle ha
Bra tilbud innimellom. Overfylt butikk, og det er greit å ikke hoppe på alt, då mange varer er billigere t. d. På Kiwi. Butikken er flytta til Palmafoss og er blitt mye større. Men det er fortsatt overfylt.
Litt trang butikk, men bra utvalg av varer. Hyggelig betjening
Mye bra varer,stor butikk,gode priser.
Bra utvalg, men lider av plassmangel til utvalget. Vanskelig å gå rundt i butikken selv med handlekurv og man blir fort fastlåst da det er såpass trange reoler at det er vanskelig å komme forbi.
Veldig flott butikk
Meget oppegående folk
Her har de alt du trenger for campinglivet og litt til. Anbefales for folk på farten i sommerferien.
Meget rotete, trang og krøllete å bevege seg rundt i. Godt utvalg og koselig betjening.
Rotete.ikke spesielt billig.har ukestilbud åå enkelte varer.fraværende personale
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler