facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for EUROSKO BROTORVET

EUROSKO BROTORVET

Info

EuroSko brotorvet er en familie skobutikk. Vi har utvalg som passer for de aller fleste, med de mest kjente merkene og noe egne som gjør oss litt spesielle!

Historie

Vi på EuroSko Brotorvet vil at du skal få en god opplevelse hos oss. Vi anstrenger oss derfor for å ha en godt vareutvalg, riktige produkter, riktige priser og at du møter en hyggelig betjening. Vi vil være litt annerledes!
EuroSko Brotorvet er en familieeid bedrift. Og som mange vet så har vi også flere skobutikker som vi kan skaffe varer fra. Vårt reele lager er derfor mye større enn det vi har i butikken på Brotorvet, noe du som kunde nyter godt av.

Våre serviceregler:
Hos oss får du 10 dager åpent kjøp. Da kan du prøve skoene i ro hjemme på stuegulvet. Om du skulle ombestemme deg å vil levere tilbake skoene, tar du med skoene i eske, kvittering og skoen må være i samme stand som når du kjøpte de. På denne måten ivaretar vi vårt ønske om at kundene skal være fornøyd og trygge på kjøpet.

Vårt utvalg:
Vi har et bredt utvalg sko til Dame, Herre og Barn. Vi skal være en familie butikk, og skal derfor kunne tilby noe til alle. Derfor har vi alt fra rimelige varer og opp til dyrere varer med kjente merkernavn og kvaliteter. Nesten helt innerst i lokalet finner du vår flotte barneavdeling. Vi har også et godt utvalg i sko for deg som har gått noen mil i livet. Med brede gode lester, myke materialer og påkostede såler tar disse skoene vare på føttene dine. Fremst i butikken finner du vår ungdomsvegg, denne er for deg som er ung og som føler deg ung! VELKOMMEN!

Adresse: Gangveien 3, 3960 Stathelle, Norway
Telefonnummer: 35962880
on.oksorue@200111
By: Stathelle
Rute: Gangveien 3
Postnummer: 3960


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: trend sko brotorvet, eurosko cc hamar, eurosko bergen, cubus brotorvet, eurosko lambertseter, fitflop eurosko, eurosko mosseporten, elektrobutikk brotorvet
Nærliggende lignende selskaper
Shoeday Brotorvet Shoeday Brotorvet 212 meter Veldig hyggelig og Veldig bra.
Anmeldelser
! Bra utvalg, hyggelig og hjelpsom betjening
Fin skobutikk, kunne vært enda større
Oversatt av Google Billigste og rimeligste pris for dine valg. Original Cheapest and affordable price for your choices.
Oversatt av Google Fantastisk service Original Superb service
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler