facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Evangeliesenterets Bibelskole

Evangeliesenterets Bibelskole

Info

Velkommen til Evangeliesenterets Bibelskole; en toårig skole som forvandler liv, og som utruster mennesker til tjeneste i Guds rike.

Historie

BIBELLINJEN

Bibellinjen er et ettårig utdanningstilbud med grunnleggende og systematisk gjennomgang av Bibelen. Undervisningen går gjennom de store linjer i det gamle og nye testamentet, samt tematiske dypdykk i enkelte deler.

På Bibellinja får elevene systematisk bibelundervisning og individuelle samtaler. I hovedsak brukes kristne grunnverdier og systematisk innføring i Bibelen som et redskap til å forme et innhold og en ramme for livet videre for den enkelte. Dette vil gi retning og stabilitet i hverdagen som er nødvendig for en senere integrering tilbake i samfunnet.

Dette er et grunnkurs i teologi som legges opp på en slik måte at det blir lett å anvende i eget liv. Grunnlaget legges av karakter og verdier som hjelper elevene til en sunn og strukturert hverdag med en gjennomarbeidet kunnskap som lett lar seg tilpasse annen kompetanse og utdanning i etterkant.

Dette er et flott alternativ for deg som ønsker å kjenne Bibelen som en helhet og fordype deg i flere av Bibelens bøker. Dette vil gi deg åndelig modning og personlig vekst som kun en systematisk og grundig undervisning kan gi.


MEDARBEIDERLINJEN

Medarbeiderlinjen er et ettårig utdanningstilbud med deling av praksis og teori. Vårt mål er at eleven skal bli en god medarbeider i bedrifter og frivillige organisasjoner, samt et godt forbilde i familie, samfunn og menighet.

Gjennom mestring av forskjellige oppgaver vil elevene utvikle seg personlig. Elevene lærer hvordan de skal anvende bibelske prinsipper i hverdagen. De lærer kommunikasjon og sosial adferd, videreformidling av kunnskap til enkeltpersoner og forsamlinger. Elevene lærer også å bli selvstendige og forstå hensikten med planlegging av fremtiden og å jobbe sammen med andre for og nå felles mål.

Det gjennomføres også studieturer til Ukraina med Halvard Hasseløy (Org. Open Heart), og til Israel i løpet av skoleåret.

Vi bygger karakter og selvbilde gjennom trening til mestring i sosiale ferdigheter, åndelig og mental modning, forståelse og innsikt i kristent livssyn.

Kort sakt: på Medarbeiderlinja lærer elvene generell livsmestring og personlig utvikling!

Adresse: Våkveien 24, 1591 Sperrebotn, Ostfold, Norway
Telefonnummer: 69287505
on.elokslebibsbe@tsop
By: Sperrebotn
Rute: Våkveien 24
Postnummer: 1591



relaterte søk: evangeliesenteret våler, evangeliesenteret oslo matutdeling, østerbo evangeliesenter, evangeliesenteret svene, evangeliesenteret skien, sommerstevne evangeliesenteret, evangeliesenteret ledige stillinger, granlien evangeliesenter
Anmeldelser
Spennende og livsforandrende undervisning.
Kjempefint med bibelskolen å egen menighet
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Evangeliesenterets Bibelskole.

Sperrebotn religiøs skole

åpningstider, plassering. Våkveien 24 sperrebotn utdanning kart bykart, satellitt visning. Evangeliesenterets Bibelskole adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Evangeliesenterets Bibelskole. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Evangeliesenterets Bibelskole med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler