facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Evangerista: Kunst- og kulturhus

Evangerista: Kunst- og kulturhus

Info

Mona Nordaas ble myrdet 16. Juni 2016. Evangerista er nå solgt. Ny eier vil drive videre, som det passer henne.

Historie

Evangerista kunst og kulturhus er i oppstartsfasen. Mulighetene er nærmest ubegrenset:-) Huset er på totalt over 500 kvadrat. Jeg bor selv i huset og har et stort kafelokale i 1. etg. Egen leilighet i 2.etg og masse rom i huset med stort potensiale for diverse bruksområder. Tanker jeg har for bruk av huset er:: Kunstprosjekt, kurs med overnatting, konserter, fredagspub. Filosofisøndag? Bed & Breakfast. Kunstterapi, blåturer, kreativitetskurs, redesignprosjekter mm. Er åpenfor forslag og innspill!
I sommer (2012) har jeg fått serverings- og skjenkeløyve! I sommer hadde vi åpen kafe med Lørdagskos og søndagsmiddag i helgene, samt åpen kafe når vi hadde muligheten til det. (Stort sett daglig åpent i sommer). Men konseptet mitt er "Open when open". Jeg bor aleine her, men har mange "workawayers", reisende som bor hos meg og hjelper meg mot kost og losji.
Velkommen innom! For å være sikke på å møte åpen dør, kan du ringe 9224 8116

Mona

Adresse: Knute Nelsongata 15, 5707 Evanger
Telefonnummer: 92248116
moc.liamg@dlofgnamsanom
By: Evanger
Rute: Knute Nelsongata 15
Postnummer: 5707


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler