facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Evangerista kunst og kulturhus

Evangerista kunst og kulturhus

Info

Mona Nordaas ble myrdet 16. Juni 2016. Evangerista er nå solgt. Ny eier vil drive videre, som det passer henne.

Historie

Evangerista kunst og kulturhus er i oppstartsfasen. Mulighetene er nærmest ubegrenset:-) Huset er på totalt over 500 kvadrat. Jeg bor selv i huset og har et stort kafelokale i 1. etg. Egen leilighet i 2.etg og masse rom i huset med stort potensiale for diverse bruksområder. Tanker jeg har for bruk av huset er:: Kunstprosjekt, kurs med overnatting, konserter, fredagspub. Filosofisøndag? Bed & Breakfast. Kunstterapi, blåturer, kreativitetskurs, redesignprosjekter mm. Er åpenfor forslag og innspill!
I sommer (2012) har jeg fått serverings- og skjenkeløyve! I sommer hadde vi åpen kafe med Lørdagskos og søndagsmiddag i helgene, samt åpen kafe når vi hadde muligheten til det. (Stort sett daglig åpent i sommer). Men konseptet mitt er "Open when open". Jeg bor aleine her, men har mange "workawayers", reisende som bor hos meg og hjelper meg mot kost og losji.
Velkommen innom! For å være sikke på å møte åpen dør, kan du ringe 9224 8116

Mona

Adresse: Knute Nelsongata 15, 5707 Evanger
Telefonnummer: +4792248116
moc.liamg@dlofgnamsanom
By: Evanger
Rute: Knute Nelsongata 15
Postnummer: 5707


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler