facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for evenstad musikk

evenstad musikk

Info

Evenstad Musikk selger det meste innen instrumenter, PA, studio og rekvisita. Ta kontakt på mail eller telefon.

Historie

Evenstad Musikk-Distribusjon ble startet i 2004 som en ren nettbutikk som primært solgte strenger og rekvisita. Målet var å utvikle oss til å bli en merkenøytral tilbyder av alt innen musikk. Butikken vokste raskt, og siden den gang har vi fått nye lokaliteter, blitt en del flere ansikter, og fremstår i dag som en seriøs aktør på det norske markedet. Foruten vår butikk i Industriveien 4, der vi til enhver tid har de mest vanlige produktene inne, samarbeider vi med en rekke importører og distributører som gir oss tilgang til "det meste" innen et par dagers leveringstid.




Adresse: Industriveien 4, 4879 Grimstad, Norway
Telefonnummer: 37403619
on.kkisumdatsneve@tsop
By: Grimstad
Rute: Industriveien 4
Postnummer: 4879


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:30
Tirsdag: 10:00 - 16:30
Onsdag: 10:00 - 16:30
Torsdag: 10:00 - 16:30
Fredag: 10:00 - 16:30
Lørdag: 11:00 - 15:00


relaterte søk: evenstad musikk rabattkode, evenstad norge, evenstad musikk åpningstider, backstage musikk, evenstad musikk erfaringer, 4sound, evenstad musikk proff, pa musikk
Nærliggende lignende selskaper
Trakt & Tone Trakt & Tone 2 km Trakt & Tone Musikkorpsenes samarbeidspartner med både profesjonelt verksted for blås...
Agder Musikk Ingemann stad Agder Musikk Ingemann stad 3 km Her oser det av erfaring, godt håndverk og strålende service. Rett og slett en perle ...
TusenFryd TusenFryd 204 km Perfekt for barn og vaksne i alle aldre. Mykje variert av karuseller. Mange spele og ...
Anmeldelser
Ekstremt lite brukervennlig nettsted. Dere ba om nytt oassord gjentatte ganger for å få handlet, til tross for at jeg er registrert kunde!!!!! Ga opp. Kjøpte varen et annet sted.
Aldri vært borti makan til dårligere kundeservice! Den er så og si ikke-eksisterende og det tar mange uker før du når gjennom på telefonen. Når du først når gjennom så får du beskjed om at du blir ringt opp dagen etter også skjer ikke det så du må da vente på røret uten svar på ubevisst tid etter det. Krise.
Jeg har bestilt fra dem på nett og fikk varene kjapt som avtalt og det var topp service. Måtte til og med levere noe tilbake og det gikk også helt fint!
Gode priser! Kjøp og frakt var sømløs. Sist men ikke minst opplevde jeg en fantastisk behjelpelig, rask og effektiv kundeservice.
Når jeg sender mail på lørdagskveld og forventer svar til mandag. Men får svar på søndagskveld i stedet! Da blir jeg dypt imponert! Fantastisk og effektiv service!
Fullstendig urimelig kundeservice, uansett hvor mye spillerom og tid du er grei nok til å gi dem for å fikse opp i feilene sine.
Utrolig god service i showroom. Mye kunnskap som gir riktige valg også for oss med lavt budsjett.
Betal ikke varen på forskudd. Det tar en evighet fra du bestiller til du får varen. Det kan dreie seg om måneder. Ingen samsvar med oppgitt leveringsdato eller lagerstatus.
Stort og fint lokale med mulighet for å teste utstyr. Fantastisk netthandel, som kunde får ei god oppfølging og blir godt informert. Gode priser og rask tilgang på nytt utstyr er det også.
Får ikke dekket reparasjon av forsterker med feil fra fabrikant, da jeg «ikke tok kontakt med Evenstad først». Noe jeg kan bevise at jeg gjorde med telefonloggen. De svarte ikke, og ringte ikke opp. Selv om det var avtalen. At jeg da gikk videre til lokal reparatør for å fikse forsterkeren til konsert på rockefellersnikskryt, men viktig i denne sammenhengen har de absolutt ingen forståelse for. Og de påpeker i den sammenheng at jeg «ikke burde stilt meg i den situasjonen». Jeg kunne tenke meg å kontre med at de ikke burde satt meg i den situasjonen. Altså at forsterkeren hadde løse kabelsko på høyttaler, fra fabrikken, som er grunnen til at utgangsrørene ble slitt alt for fort. Dette er en feil fra fabrikk. Og jeg har vanskelig for å se at det er mitt ansvar.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til evenstad musikk med offentlig transport


Moneveien 150 meter
101
N101
Vegårveien 370 meter
101
N101

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler