facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Event Group

Info

La oss håndtere turen til Lofoten! Vår lokalkunnskap og relasjoner til destinasjonene i Lofoten, sørger for at du kan være helt trygg på at vi setter vår ære i at du får -memory guarantee.



"Event Group skaper minnerike opplevelser i inn- og utland"
Adresse: Zindelsensv. 10, 8300 Svolvær, Norway
Telefonnummer: +4741470000
on.puorgtneve@tkatnok
By: Svolvær
Rute: Zindelsensv. 10
Postnummer: 8300



relaterte søk: opplev lofoten, ørnesafari lofoten
Anmeldelser
Vi hadde en fantastisk fin tur arrangert og planlagt av Jim i Event Group. Alt gikk etter planen, fra vi ble hentet på flyplassen fredag formiddag til vi gikk av bussen igjen søndag. God guiding og masse flotte opplevelser fikk vi alle 6, 2 foreldre med vokse barn + samboere. Fottur opp mot Svolvær gjeita, fisketur, fiskeværsvandring med gode lokale historier. Tur til Hennigsvær, midnattsol tur og før vi dro hjem søndag minnerik tur til Trollfjorden med Havørn mating. Masse god mat og drikke, ved å bestille tur med Event Group får man plass på de beste restaurantene.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Event Group.

Svolvær arrangement

åpningstider, plassering. Zindelsensv. 10 kart bykart, satellitt visning. Event Group adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Event Group. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Event Group med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
XXLofoten XXLofoten 625 meter Jeg har vært med på Havørn Safari lofoten. Det var fantastik og magiskTusen takk for ...
Lofoten Rafting Adventures Lofoten Rafting Adventures 724 meter Rib safari hele Lofoten.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler