facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Eventyrfabrikken

Eventyrfabrikken
Adresse: Vestengveien 40 , Sarpsborg 1725, NO
Telefonnummer: 69 15 08 50
By: Sarpsborg
Rute: Vestengveien 40
Postnummer: 1725


åpningstider

Mandag: 11:00-20:00
Tirsdag: 11:00-20:00
Onsdag: 11:00-20:00
Torsdag: 11:00-20:00
Fredag: 11:00-20:00
Lørdag: 10:00-20:00
Søndag: 10:00-20:00


relaterte søk: Eventyrfabrikken Sarpsborg jobb, Eventyrfabrikken Vestby, Eventyrfabrikken åpningstider, Eventyrfabrikken bursdag, Eventyrfabrikken wiki, Superland Sarpsborg, Leos Lekeland, Rabatt Eventyrfabrikken
Anmeldelser
Den klassiske Eventyrfabrikken opplevelsen finner man også her. Hyggelige ansatte, og store og fine lokaler. Vært preget flere ganger av ikke store nok lokaler dog, men mye barn/lekende voksne presset inn på et sted. Men ellers veldig fint, og god mat og drikke.
Fint for ungene... men ikke stedet jeg ville brukt pengene på. Noen timer med mat underveis to 2 barn og en voksen kom raskt opp i nesten 1000 kroner ..
Syntes pris på mat og drikke er alt for dyrt .Di som står bak kassa kunne hvert litt bedre på service
Veldig fint for barn i mange alder. Koste oss masse, eneste negative er synes jeg er at voksne må betale for å bli. Ellers tipp topp
Hadde gledet oss til denne dagen. Vi var 2 voksne og 3 barn, og disse var fra 6 til 10 år. Tror det var litt kaos den dagen, både i lekeland og bak disken. Maten var ok, men spise stedet var veldig grisete. Det var unger som gråt og den minste jenta vår kom gråtende og fortalte at det var noen store gutter som ikke hadde vært greie.
De får god score for selve lekeanlegget, MEN; Guttungen satte på en tier på sånn snurresak med leker i, men den tok bare 5’ere. Kunne de ansatte gjøre noe med det? Nei, tydligvis ikke.. Prisene er meget høye på alt! Man har ikke lov å ha med medbragt mat og drikke, men selge brus på flasker gidder de ikke. Skulle på do, og det var klissvått gulv og ikke tørkepapir det er ikke lov med sko.. Skitne gulv og bordet vårt har et ben som er på halv 8.. Sist, men ikke minst: sinnsyk temperatur her inne, og jeg leker ikke.. Skulle gjerne vært positiv, men det positive får være at jeg setter to stjerner istedet for 1!
Generelt inngangen og begge elefantan og dinosaurene på utsiden kunne trengt seg en god skrubb. Man får et dårlig inntrykk av plassen.
Hadde det topp på dette stede med lillegutt. Er et sted jeg anbefaler og ta med barna til
Jeg sier bare en ting; Dra heller på Leos Lekeland!
Kjempe morro for aktive barn. Her kan man bruke mange timer uten å kjede seg. Kjempefine sittemuligheter for en god og lat voksen som ikke orker å svinge kroppen i klatrenettet Fin og grei servering for anledningen. Det er forresten også en kjempesuksess med barnebursdager her Anbefales
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Eventyrfabrikken.

Sarpsborg barneaktiviteter

åpningstider, plassering. Vestengveien 40 sarpsborg lekeplasser kart bykart, satellitt visning. Eventyrfabrikken adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Eventyrfabrikken. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Eventyrfabrikken med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Superland Superland 3 km Havner nederst på lista over badeland vi har vært på. Vannet er for kaldt, det er lit...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler