facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Evidensia Oslo Dyresykehus

Evidensia Oslo Dyresykehus

Info

Evidensia Oslo Dyresykehus er døgnåpent, vi tibyr alt fra vaksinasjon og kloklipp til avanserte veterinærmedisinske undersøkelser og behandlinger.

Historie

Oslo dyreklinikk åpnet på Ensjø i 1986. Siden den gang har vi vokst jevnt og trutt, til vi i dag har blitt Evidensia Oslo dyresykehus.
I 2012 ble Oslo dyreklinikk en del av Evidensia, en av Europas ledende ledende dyreklinikk-kjede. I 2014 ble vi til Evidensia Oslo dyresykehus, et navn som i langt større grad enn «dyreklinikk» beskriver oss og det vi driver med.
På dyresykehuset finner du nå noen av Norges ledende veterinærer. Vi har flere kirurger hvorav en er diplomat i kirurgi, i tillegg til fire spesialister i hunde- og kattesykdommer, en autorisert øyelyser, en onkolog og tre sertifiserte rehabiliteringsterapeuter.
Oslo dyresykehus er godkjent av Den norske veterinærforening, og er godkjent som utdannelses-sted for spesialistkandidater.
Vi har veterinær på klinikken døgnet rundt, hele året. Kun på den måten kan vi sikre best pleie for innlagte pasienter, og best akutthjelptilbud døgnet rundt.
Hos oss kan du få alt under samme tak, fra hverdagstjenester som vaksinasjon og kloklipp, til de mest avanserte veterinærmedisinske undersøkelser og behandlinger. Vi er et sentralt henvisningssykehus, særlig for Østlandet, men tildels også for hele Norge.


Kjøreregler!

Vi håper så mange som mulig vil være aktive på Facebook siden vår, men vi har laget noen retningslinjer for å unngå støtende eller krenkende innlegg:

Vi forbeholder oss retten til å fjerne innhold som vi anser å være upassende, støtende, svertende, tatt helt ut av sammenheng eller i strid med Facebooks brukervilkår.

Vi svarer på spørsmål så lenge de ikke er alvorlige personangrep, trusler, reklame, spam eller inneholder sensitiv informasjon.

Vi sletter poster eller kommentarer fra falske profiler


Vår oppgave

Vi ønsker å se flere friske og lykkelige dyr.

Produkter

Veterinærtjenester
Dyrefor og utstyr

Adresse: Ensjøveien 14 , Oslo 0655, NO
Telefonnummer: 22 68 35 00
on.aisnedive@suhekyserydolso
By: Oslo
Rute: Ensjøveien 14
Postnummer: 0655


åpningstider

Mandag: 06:00-06:00
Tirsdag: 06:00-06:00
Onsdag: 06:00-06:00
Torsdag: 06:00-06:00
Fredag: 06:00-06:00
Lørdag: 06:00-06:00
Søndag: 06:00-06:00


relaterte søk: anicura oslo dyresykehus, døgnåpen veterinær oslo, dyrlegevakt oslo, evidensia dyreklinikk, evidensia lørenskog, evidensia priser, døgnåpen veterinær bærum, akutt dyrlege
Anmeldelser
Ble henvist til spesialist og jeg er ganske nøyd med selve kompetansen og fasilitetene, men ikke med klinikken. Det særskilte venterom for katter er mer eller mindre en del av resepsjonen, så der er mye trafikk av personale og støy fra telefoner, kunder i butikken og hunder, som sitter mindre enn et par meter fra kattene. De kunne likevel fjerne skiltet for katte og la det være et venterom for alle. Gjør ingen forskjell og der er få sitteplasser i forveien. Dertil, så er der dårlig kommunikasjon. Eposter som sendes med Attn: Navn Veterinær, blir ikke videresendt og man blir ikke ringt opp eller ringt tilbake som lovet. Masse hyggelige folk, men jeg foretrekker tillit og professionalitet over hygge.
Har vært hos dere langt over 30 ganger med vår staff på 3 år pga. plager som har lignet på allergi. Vært hos spesialist på hudproblemer osv. Har aldri fått noen diagnose på hunden eller noen ordentlige svar. Vi har fått medisiner hvor hun har blitt feildosert og medisinert for ting vi ikke egentlig vet hvorfor. Vi har følt at alle svarene og løsningene vi har fått fra dere kun er vage, kun dempa symptomene og ikke hovedproblemet og derfor ikke vært til noe hjelp. Vi dro til en annen veterinær for en uke siden og fikk både diagnose ekstrem!!! atopisk allergi og medisiner som virker å har hjulpet staffen vår. Det at det i det hele tatt har kunne utvikle seg til å bli av ekstrem type viser hvilken kompetanse dere har. Vi har vært ekstremt skuffet over den «hjelpen» vi har fått fra dere og føler egentlig at dere kun vil tjene max penger på et problem dere kunne løst etter noen timer hos dere. Update: Etter at vi var hos en annen veterinær og fått gode produkter for problemet, har ting forbedret seg allerede! Tok under en uke med riktig behandling fra ny veterinær for at Nala kan gå uten å ha smerter osv.
Helt grusom erfaring på dette dyresykehuset. Hadde en dødssyk hund som måtte vente i nesten 2 timer på venterommet selvom vi hadde bestilt akutttime. Når vi endelig fikk komme inn i undersøkelserommet, så sjekker ikke dyrelegen allmenstilstanden til hunden. Istedet satt hun der helt tafatt. Han dør rett foran henne og hun reagerte ikke. Vi måtte selv ta tak i det. Tok lang tid før det ble gjort klart til gjenoppliving, men da var han allerede død dette burde vi ikke ha betalt for. Det siste halvåret var vi mye på klinikken han var også innlagt, men de tok aldri de riktige prøvene selvom vi ba om det. Han hadde høy CRP som bare ble høyere for hver gang, men det ble ikke tatt på alvor. Etter obduksjonen finner man ut at han har kreft, noe veterinæren som var en onkolog ikke fant ut av. Vi hadde nevnte flere ganger at vi var redd for kreft siden han bl.a. hadde mye blod i urinen. Har flere dyr og kommer ALDRI til å ta dem med hit igjen. Sitter igjen med traumer. Når man går til et dyresykehus så regner man med at man er trygg og at de tar godt vare på syke dyr. Men istendefor så led han de timene vi ventet på hjelp.
Veterinæren påsto at vaksinen mot rabies som sto i passet til hunden min ikke var en rabiesvaksine og at forrige veterinær ga hunden min feil vaksine. Etter et kjapt søk på internett etter besøket fant jeg en offisiell EU nettside kalt European Medicines Agency: Sciences Medicines Health. Der står det klart og tydelig at det jo er en EU-godkjent vaksine brukt mot rabies. Jeg kontaktet en annen veterinær og veterinæren som satt inn denne vaksinen for å dobbeltsjekke, og de sa se enige om at dette er en vaksine mot rabies. Merkelig å påstå slike ting, man kan i hvert fall dobbeltsjekke. Interessant at en som skal sette i rabiesvaksine ikke kjenner til rabiesvaksiner. Håper dette stedet får til en kunnskapsøkning blant sine ansatte og senker terskelen for å dobbeltsjekke ting og be om hjelp når man er usikker, både for dyrenes og eiernes beste. Kommer ikke tilbake, og vil heller ikke anbefale til andre.
Fikk resept til min katt en lørdag, var på 3 apoteker. Beskjeden jeg fikk der, mangel på leveranse og det hadde der vært en stund. Ringte til Evidensia og der var man klar over problemet. Avtalte at jeg kunne få en tablett så jeg hadde til helgen, har ikke bil så jeg fikk beskjed om å bestille taxi til avhenting og levering. Den gikk fint, men nå har jeg mottatt en regning på 81kr for 1 tablett og det er sku frekt. Jeg vil anbefale Dyrehospitalet på Sinsen, Evidensia er alt for dyr!
Fantastisk dyktige og med genuin omsorg for dyrene - ingen bedre steder kjæledyrene kan få hjelp! Men prisene er spinnvilt høye og akuttakstene ublu. De er imidlertid flinke til å opplyse om prisene på forhånd så man kan ta rasjonelle valg om å benytte dem eller ikke. Oppsummert: Det koster om man vil gi kjæledyret den beste behandling som kan gis.
Problemet er overbehandling. Jeg kommer aldri til å utsette hundene mine for denne overbehandling som kan føre til ytterligere mere sykdom. Evidensia, dere burde skamme dere! Dette er det mest kyniske pengespillet, som dessverre ikke fører til hva som er best for dyrene. Det finnes flere døgnåpne veterinærer i Oslo. For dyrets beste vil jeg på det sterkeste anbefale å gå til en annen veterinær!
Vil rette en stor takk til Dora, Marianne og alle andre fantastiske ansatte vi har møtt på i forbindelse med at Dexter ble syk tidligere denne uken. Både mennesker og dyr har blitt møtt med så mye omsorg og kjærlighet uansett tid på døgnet, pluss at vi har følt oss så godt ivaretatt og informert i en tøff situasjon. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med både behandling og oppfølging. Nå venter operasjon for Dexter, og vi er svært lettet over at det er her det vil skje og at det er her vi får videre oppfølging. Anbefales på det varmeste! Dexter hilser masse til alle fantastiske dyrepleiere som har tatt så godt vare på han, til tross for omstendighetene sier han at han har hatt det helt pawesome
Etter et besøk i forbindelse med luftveissymptomer hos katten vår fikk vi en ny time hos Evidensia på Ensjø til å se på tennene hans. Når vi så møtte opp til denne timen noen uker senere så nektet de for at vi hadde time. Resepsjonisten var usakelig og lite forståelsesfull, og sa at hun ikke kunne hjelpe oss. Vedkommende lovet også at hun skulle undersøke hvordan noe slikt kunne skje, og at de skulle ringe tilbake i løpet av dagen. Dette skjedde selvfølgelig ikke! Hårreisende dårlig behandling av oss som kunde, og av katten vår som gjennom forberedelser til timen måtte gå uten mat en lang stund, helt forgjeves. Denne klinikken er ikke til å stole på, styr unna!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Evidensia Oslo Dyresykehus med offentlig transport


Ensjø 70 meter
1
1E
2
3
4
5
Ensjø T 110 meter
5N
FB2
FB5
FB5B
Kampen park 400 meter
60
Etterstadgata 500 meter
100
110
20
2N
37
3N
4N

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Evidensia Oslo Dyresykehus.

Oslo veterinærer

åpningstider, plassering. Ensjøveien 14 oslo akuttmottak på dyresykehus kart bykart, satellitt visning. Evidensia Oslo Dyresykehus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Evidensia Oslo Dyresykehus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Evidensia Oslo Dyresykehus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Gamlebyen Dyreklinikk Gamlebyen Dyreklinikk 1 km Vi var her flere ganger. De fleste gangene var veldig greie, men to ganger fikk jeg f...
AniCura AniCura 2 km Info og hjelp direkte i samtalen, med bekreftelse fra veterinær i bakgrunn. Slapp å t...
Sinsen Dyreklinikk Sinsen Dyreklinikk 2 km Dyrnes Venn Sinsen er min nærmeste veterinær, og den jeg primært bruker både ...
Fuglehjelpen Fuglehjelpen 2 km Kom over en hønsehauk med tilsynelatende skadet vinge i nærheten av trafikkert vei. T...
Mosengs Dyreklinikk Mosengs Dyreklinikk 3 km Grei nok - men info siden deres må oppdateres; de kommer i k k e på besøk nå katten...
Storo Dyreklinikk Storo Dyreklinikk 4 km Jeg er veldig fornøyd med omsorgen mine kjæledyr har fått på Storo Dyreklinikk. Perso...
Vinderen Dyreklinikk Vinderen Dyreklinikk 6 km Eneste veterinæren i Norge som mener kokt kylling og ris ikke er bra for kvalme hunde...
Evidensia Volvat Dyreklinikk Evidensia Volvat Dyreklinikk 7 km Veldig uhyggelig pers i resepsjon som jeg tror hadde ansvar for butikken som påpekte ...
Dyrlegene På Lilleaker Dyrlegene På Lilleaker 9 km Var hos Mikaela/Michaela med min hund i dag. Er veldig fornøyd med hennes undersøkels...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler