facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Evje og Hornnes helsestasjon

Evje og Hornnes helsestasjon

Info

Velkommen til Evje og Hornnes helsestasjons facebook side!
Her vil vi legge ut generell helseopplysning, samt informasjon om helsestasjonen.

Historie

Evje og Hornnes helsestasjon er et lavterskeltilbud til alle barn mellom 0-20 år. Helsestasjonstjenesten er en helsefremmende og forebyggende tjeneste og har en sentral rolle i kommunens folkehelsearbeid. Tjenesten har tre hovedmål som handler om å fremme psykisk og fysisk helse, fremme gode sosiale og miljømessige forhold samt forebygge sykdom og skade.
Helsestasjonstjenesten består av jordmor, helsestasjon (0-5 år) og skolehelsetjeneste.
Vi tilbyr blant annet svangerskapskontroll, barselomsorg, hjemmebesøk, helseundersøkelser, helseopplysning, vaksinering, kartlegging og oppfølging ved utvidet behov, tverrfaglig samarbeid, foreldreveiledning, veiledning til skolen, "åpen dør" for elevene på skolen og undervisning i skolen.

Dersom du har behov for å drøfte en enkelt sak ber vi deg ta kontakt direkte med helsestasjonen. Det er svært viktig at det ikke legges ut sensitiv informasjon om enkeltpersoner på siden.

Vi oppfordrer alle til god nettkultur og forbeholder oss retten til å slette innlegg som inneholder banning, rasistiske uttalelser og personsjikane.

Helsestasjon for ungdom:

På helsestasjon for ungdom kan du få råd og veiledning om blant annet rus, seksualitet, kjønnssykdommer, psykiske problemer og kosthold. Du kan også få henvisning videre til spesialist. Helsestasjonen er en deltjeneste til den vanlige helsestasjonsvirksomheten.

•Åpent for jenter og gutter i alder 13 – 20 år
•Hver tirsdag kl 15.30 – 17.30 på helsestasjonen i Ljosheimvegen 5. (1.etg. på Evjeheimen)
•GRATIS
•Ingen timebestilling
•Taushetsplikt
•Du treffer lege og helsesøster. Du kan ta opp hva du vil som du opplever som et problem. Vi vet at ungdomstida kan være vanskelig og at det kan være ok å prate med profesjonelle helsearbeidere.

Forskjellige emner vi ofte blir presentert er for eksempel:
•SEKSUALITET: prevensjon, graviditet, abort, seksuelt overførbare sykdommer, seksuell funksjon
•FYSISK OG PSYKISK HELSE: spiseproblemer, idrettskader, hud, allergier, rus, stress, angst, tvang, sorg, vanskeligheter i forhold til samliv, venner og familie, vondt i halsen etc.

Velkommen til å bruke tilbudet!


Adresse: Ljosheimvegen 5, 4735 Evje
Telefonnummer: 37932440
By: Evje
Rute: Ljosheimvegen 5
Postnummer: 4735


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:30
Tirsdag: 08:00 - 15:30
Onsdag: 08:00 - 15:30
Torsdag: 08:00 - 15:30
Fredag: 08:00 - 15:30


relaterte søk: Evje og Hornnes kommune, Evje og Hornnes kommune postliste, Ansatte Evje og Hornnes kommune, Intranett Evje og Hornnes kommune, Evje og Hornnes kommune kart, Ergoterapeut Evje, Hva skjer på Evje, 17 mai Evje 2023
Nærliggende lignende selskaper
Setesdal Revmatikerforening Setesdal Revmatikerforening 364 meter Setesdal Revmatikerforening er et lokallag under Norsk Revmatikerforbund. (NRF )
Evje & Hornnes Skytterlag Evje & Hornnes Skytterlag 364 meter Evje & Hornnes Skytterlag sin facebook side.
Kirkene i Evje og Hornnes Kirkene i Evje og Hornnes 2 km Veldig fint sted virkelig fin natur
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler