facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Evju Bygdetun Sauherad

Info

Levande eventyrgard med dyr. Utstilling av rosemåling, folkedrakter og knivsamling. Servering etter årstidene med mat frå garden i Fruktbygda.

Adresse: Sætrevegen 44,, 3810 Gvarv
Telefonnummer: 93209355
By: Gvarv
Rute: Sætrevegen 44,
Postnummer: 3810



relaterte søk: Evju Mathage
Nærliggende lignende selskaper
Evjuspelet Evjuspelet 0 meter Evjuspelet er blitt en tradisjon i Gvarv i Telemark. I år fokuserer det på Grunnlovsj...
Fruktbygda Fruktbygda 3 km Fruktbygda Gvarv Sauherad mottok Norsk Kulturlandskapspris i 2015 for å ha gjort fruk...
Anmeldelser
Supert sted på absolutt alle vis! Nydelig, vakkert sted. Vakre bygninger og interiør. Spennende historie. Fabelaktig omvisning ved bestyreren selv. Og omgivelsene rundt, ikke minst på Evjutangen nede ved elven, så fredfylt og vakre at man i grunnen bare ville bli værende. Kunne jeg, ville jeg gitt karakter 7.
En knippe gamle bygninger som representer årtider med historie. Sommerstid er det dyr her også.
Hit kan man komme for å slappe av og kose seg. Bade på badeplassen med stor grill tilgjengelig.
Kjempekoselig gardstun med flotte historierike byggninger. . Betalte noen kroner exstra og fikk personlig guide. Absolutt verd turen
Var på bygdetunet i nydelig solskinn. Var innom en utstilling om gårdens historie. Ellers kjøpte jeg spennende lunsj. Fin, gammeldags stil inne i huset. Mens jeg spiste, starta felespiller på tunet. Stemningsfult og inspirerende å være der. Fikk friske opp kunsten å gå på stylter. Der var dyr der også, kaniner og kanskje mer jeg ikke oppdaga. Gikk bort til Møllargutstugo før jeg dro. Anbefaler dere å dra innom her!
Nydelig sted med kortreist mat
Fint, vakkert og fantastisk for ungene også.VentetidIngen ventetid
Veldig interessant utstilling og fantastisk guide!
Idyllisk lite tun. Vakre bygg og spennende urtehage. Stengt, men likevel et flott sted å la tankene flyte bakover i tiden - og se historien utspille seg.
Fint gårdstun med mye historie. Jentene på gården ønsket oss hjertelig velkommen og vartet opp med deilige byggvafler og mint-te. Vel verdt et besøk!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler