facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Evjua Båthavn

Evjua Båthavn

Info

Rett ved siden av den populære restauranten Viken II i Totenvika. Gratis gjesteplasser med strøm, vann, toalett og dusj. Ledige sesongplasser 2016.

Adresse: Evjuvegen 30, 2848 Skreia
By: Skreia
Rute: Evjuvegen 30
Postnummer: 2848



relaterte søk: evjua camping priser, viken 2 åpningstider, evjua strandpark, evjua klatrepark, kapteinsboligen i evjua, campingplasser ved mjøsa, kapteinboligen evjua, viken 2 meny
Anmeldelser
Kapteinboligen er et flott hus, men akk så bedritent. Møkkete og jævlig. Masse feil som hadde vært enkelt å rydde opp i. Huset var renere da vi dro enn da vi kom. Og restauranten? Ikke ante jeg at biff av indrefilet var det samme som tørt grytekjøtt skåret i terninger til den nette pris av 369,- pr pers. Jeg betalte 13080,- for fem netter. Kun for å vaske og bo. Styr unna, det er høyt overpriset. Rom: Møkkete, elendige madrasser og dyner. Det luktet død mann på det ene rommet.
Liker plassen godt,men det må følges mer opp etter en har fått plass av plasspersonel. Så flere som tok seg til rette med 2 plasser for å få sol.Service: 3/5
Fin badestrand for barn. Tragisk lekeplasshvis man i det hele tatt kan kalle det for det. Trange dårlige campingplasser. Dårlig sanitæranlegg. ventilasjon fungerer ikke og dårlig trykk o dusj. Restauranten burde droppet matservering, var noe av det verre vi har spist.
Ikke noen plass vi vil tilbake til, trang parkering, langt til servicebygg, trenger bedre ventilasjon i servicebygget da det stinker, mangler også lys, elendig vanntrykk i dusjer, lite informasjon om servicetilbud, så dårligste campingplass vi har brukt i årService: 3/5
Dette var en meget flott campingplass! Var der i helgen og ble så fornøyde at vi har bestilt vinterplass til campingvogna og satt oss på venteliste til helårsplass. Servicebygget var helt fantastisk, alltid rent og ryddig og utenfor er det flotte og velstelte blomsterkasser noe det også var flere av i området rundt restauranten Viken ll. Ellers på plassen var det også veldig ryddig og godt tatt vare på. Badestranden og aktivitetsparken så veldig innbydende og velstelt ut. Fikk dessverre ikke testet ut restauranten da vi hadde med oss valpen vi har fått som ikke liker å være så lenge alene ennå. Om det er noen bitte små bagateller jeg kan nevne da jeg til daglig arbeider som driftsteknikker selv og ser etter slikt daglig, kan jeg pirke på at det er noen lyskilder i lamper i servicehuset som begynner å bli "slitne" og bruker litt lang tid på å oppnå tilfredsstillende lysmengde og noen lampekupler som har en del flue/insektlik som bør fjernes for at bevegelsessensoren skal fungere bedre. Oppslagstavla ved båtslippen kunne nok fått en omgang med kost eller støvsuger for å fjerne en mengde kingelvev rundt lampa. Men dette var bare for å pirke.. Har ikke noe å si for trivselen eller opplevelsen av denne flotte campingplassen. Vi ser veldig frem til i første omgang mange trivelige turer i vinter!
Fin plass, men trekker litt ned at det er langt til nærmeste butikk går raskt å kjøre men tar tid og er langt å gå spesielt når man reiser med bobil. Pga måten plassene blir tildelt at man bare skal finne seg en ledig plass selv, så er det ikke så lett å bare ta løst med bobilen for å kjøre til butikken. Per i resepsjonen kunne godt vært litt blidere. Renholdet på sanitær anlegget kunne godt vært bedre, gulvvask og vask av toalett er nok bra såg iallefall bra ut men flekker på dørlister osv var der på samme sted alle dagene vi var der.
Oppholdet var meget bra, reint og fint sanitær anlegget , så ikke noe søppel som lå utover, dette kan anbefales, vi kommer flere ganger Takk for oppholdet, vi gleder oss til neste gangService: 5/5
Veldig fin campingplass som ligger idyllisk redd ved Mjøsa. Rent og moderne sanitæranlegg. Greie priser er det også! Selv i høysesong. Anbefales! Fikk ikke testet ut campingens egen restaurant, men hørte mye bra om den.
Fine sanitæranlegg, rent og ryddig. Vi fikk plass på en bobil parkering, det er ikke bra når man har forhåndsbooket vognplass. Tror ikke de var ferdig med disse plassene siden det kun var Subbus der støv overalt. Fin utsikt ut over Mjøsa, lekeplass med trampoliner.
Fin campingplass, gode oppstillingsplasser, rene og pene fasiliteter. God service med flere infomails i løpet av oppholdet med alt fra værmelding til tips til aktiviteter. Vi hadde et veldig godt opphold på tross av litt ymse vær
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Evjua Båthavn.

Skreia småbåthavn

åpningstider, plassering. Evjuvegen 30 skreia sport og fritid kart bykart, satellitt visning. Evjua Båthavn adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Evjua Båthavn. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Evjua Båthavn med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Stall L Stall L 5 km
RogerRuud.no RogerRuud.no 6 km Hadde jeg hatt mulighet til 0 stjerner hadde jeg gitt det! Dette er svindel! Er det f...
Villtotningen Vilmarksklubb Villtotningen Vilmarksklubb 7 km Villtotningen villmarksklubb er for alle, men med hovedfokus på barn og ungdom.
Grytenholm Isigard Grytenholm Isigard 8 km Grytenholm Isigard
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler