facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for EVO Fitness

EVO Fitness

Historie

Evo - Styrken du trenger!

Adresse: Pettersvollen 3, 3032 Konnerud
By: Konnerud
Rute: Pettersvollen 3
Postnummer: 3032


åpningstider

Mandag: 05:00 - 00:00
Tirsdag: 05:00 - 00:00
Onsdag: 05:00 - 00:00
Torsdag: 05:00 - 00:00
Fredag: 05:00 - 00:00
Lørdag: 05:00 - 00:00
Søndag: 05:00 - 00:00


relaterte søk: evo fitness kampanje, evo login, evo fitness min side, evo fitness wifi, evo fitness priser, evo oslo, vervekode evo, evo fitness rabatt
Anmeldelser
Evo Konnerud ble så mye bedre da Rolf Inge Traasdahl kom tilbake som sjefs pt. Det er mye ryddigere, renere og blir noe ødelagt. Og melder ifra til Rolf Inge, ja da blir det fikset med engang. For må og legge til at når han flyttet stilling og ikke var sjefs pt på Konnerud lenger. Da forsvant de andre ptene, da var det helt forferdelig der, og senteret forfalt. Så det er kjempe bra at Rolf Inge kom tilbake. Og fikk senteret opp igjen. Tror ikke det ville tatt seg opp uten han.
Dårlig apparater, virker som om de aldri har fått service. Senteret har blitt nytt og utvidet, men ekstremt dårlig utnyttelse av plassen. Det er rotete med manualer og utstyr. Til slutt, alt for mye mennesker på ett senter.
Ble kjempe flott etter at det ble pusset opp, egen avdeling for cardio og stort å flott styrke avdeling. Er dyktige pter der. Og skulle jeg ha anbefalt en pt så er det Rolf Inge Traasdahl som pt han er kjempe flink.
Maskiner som ikke fungerer, skittent, fett lager og støvete på tredemøller. Mye fint ellers men dårlig første inntrykk.
Moderne, fint senter med stor plass og mange apparater. Rene og fine faseliteter
Første besøk på EVO Konnerud på 7 år. Veldig bra at senteret har blitt større med mer plass til frivekter. Mye nytt utstyr og stor kondisjonsavdeling. Det som dessverre trekker ned er flere potensielt skadelige feil og mangel på renhold og vedlikehold. Skruer som stikker opp av gulvet og spisse kanter. Mye som ikke har blitt vedlikeholdt. Generelt mye støv og skitt. Synd at dette skal ødelegge en del av treningsopplevelsen på et av Norges beste EVO-senter. Har sendt denne meldingen til support før publisering.
Herlig miljø, bra med plass og utstyr, bortsett fra et par mangler. Vært medlem nå i ca. 1,5 år og alt virker til å være bra. Hører på medlemmene sine. Gode PT'er hvis man er ute etter det.
Flott. Vanlig EVO standard. Snack/drikke automat virker kun kontant ikke kort og jeg kunne ikke se noe myntpåkast så den bør fikses eller fjernes. Fint om det er mulighet for å fylle på vannflaske ute i gymmen ikke i garderoben
Ventilasjonen kunne vært stilt bedre, spesielt om sommeren. Ellers et veldig behagelig senter å trene på
Rent og pent treningssenter, oversiktlig og godt med utstyr for en god treningsøkt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler