facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ewa Trela Dans

Ewa Trela Dans

Info

Ewa Trela is an educated dance teacher and professional dancer. Ewa Trela Dans provides high quality dance classes with focus on your individual needs.

Vår oppgave

Spread the joy of dance! Join me in the dancing circle - it leads to a better life!

Produkter

Dance courses: ballroom, latin, bachata, kizomba, salsa. Private classes. Wedding dance. Corpotate packages - teambuilding. Senior dance. Events. Shows.



"Dans med Ewa Trela fra “Skal vi danse”.Høykvalitets dansekurs med særpreg! Jeg har vært danseinstruktør i over 25 år og har mastergrad som idrettslærer og dansepedagog. Jeg tilbyr kveldskurs og workshops innen ballroom, salsa og bachata samt bedriftsdans, brudevals og mer."
Adresse: VULKAN 18, Maridalsveien, 0175 Oslo, Norway
Telefonnummer: 0047 92521643
on.snadalertawe@ofni
By: Oslo
Rute: VULKAN 18, Maridalsveien
Postnummer: 0175


åpningstider

Mandag: 10:00 - 22:00
Tirsdag: 10:00 - 22:00
Onsdag: 10:00 - 22:00
Torsdag: 10:00 - 22:00
Fredag: 10:00 - 22:00


relaterte søk: Ewa trela facebook, Ewa trela instagram, Ewa Trela gravid
Anmeldelser
I desember 2022, deltok jeg på Cuban salsa for nybegynnere med Yordano Bulgar, og det var kjempegøy! Jeg kunne absolutt ikke danse salsa da jeg startet, men Yordano er en veldig vennlig, tålmodig, og flink instruktør, og det er umulig å ikke smile og le sammen med ham. Det var god stemning, og jeg tror at alle i klassen koste seg og hadde en fin dansehelg, for det var mange blide ansikt å se på søndagen. Og jeg tror også at alle lærte seg grunntrinnene i salsa, så nå kan vi faktisk danse! Jeg gleder meg allerede til å ta flere kurs/delta på flere workshops på Ewa Trela Dans :-
Vi har gått på nybegynnerkurs i selskapsdans hos Ewa nå i høst, og det har vært fantastisk å se henne komme inn i studioet sitt med et stort smil for å lære oss de enkleste grunntrinn direkte etter mange timers hard trening med avanserte koreografier i ‘Skal vi danse’. Hun er veldig dyktig, og ikke minst tålmodig, og absolutt verdt kjøreturen vår på 10 mil hver vei! Det er moro å lære dans av Ewa, og vi melder oss på videregående kurs etter nyttår! Anbefales for alle som ønsker trim av både kropp og humør!
Dette er ett veldig godt sted å lære å danse. Alle instruktørene jeg har hatt har vært flotte formidlere av danseglede og kjærlighet til den dansen de lærer bort.
Ewa er super flink til å lære bort dans. Jeg har aldri dansa i hele mitt liv, men hun fikk "liv" i rytme og steg. Moro!!
Fantastisk flink lærer! Ewa klarte det nesten umulige, å få oss trauste stive til å danse. Og vi hadde det kjempegøy
Best i test! Veldig bra instruktører med mye erfaring. Alle kan danse med hennes veiledning TV star
For en dyktig og engasjert lærer! Hvis du ønsker å utbytte dansetimer i trygge rammer og varm atmosfære anbefaler jeg Ewa sin skole på det sterkeste!
Ewa er en utrolig flink danselærer med mye danseglede! Mannen min og jeg var på dansekurs for å lære oss brudevals, det var GØYAnbefales
Anbefales på den sterkeste! Veldig god stemning på dansekurs og en dyktig danser
Hadde privattimer hos Ewa for å lære brudevals/wienervals. Kan absolutt anbefales :- Ewa er blid og positiv og flink til å lære bort. Hun satt sammen en koreografi som passet veldig bra for oss.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler