facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Extra Hana Sanz

Extra Hana Sanz

Info

Åpningstider:
mandag: 07.00-23.00
Tirsdag 07.00-23.00
Onsdag 07.00-23.00
Torsdag 07.00-23.00
Fredag 07.00-23.00
Lørdag 08.00-21.00
Søndag 09.00-20.00



"Extra er dagligvarebutikken som gjør det billig! Enten du handler til hverdag eller helg. Kom innom for en billig og hyggelig handel."
Adresse: Hanaveien 17, 4327 Sandnes, Norway
Telefonnummer: 91199517
By: Sandnes
Rute: Hanaveien 17
Postnummer: 4327


Anmeldelser
Post i Butikk / Post Nord personell mangler kompetanse. Utenlandske pass er ikke nok her, selv om Post nord sier det er gyldig. Men kommer an på hvem som står i skranken.
Ingen stjerner helst, fikk parkeringsbot etter en handletur fordi parkeringen tydeligvis ikke hører til.. går heller ett annet sted
Kun besøkt søndagsbutikken. Men alltid mye folk her
En eldre ansatt burde hatt et kurs i service for kunder. Trenger ikke å svare frekt og hånlig på et enkelt lite spørsmål jeg stilte på rolig og pen måte. En annen kunde bak med fikk et rart blikk også på hvordan hun oppførte seg så tydelig ikke bare meg som synes det var litt uhøflig. Var heldigvis en ung mann som behandlet/hjalp meg som en normal kunde på en god og flott måte istedenfor, gir da to stjerner istedenfor en.
Nå snakker vi sammen, ryddig høflige for det meste
Her går det tregt! Tror ingen som jobber her har noe særlig dårlig tid, noen gang. Synd at folk som bor i nærområdet blir tvunget til å forholde seg til butikken pga både Postnord og Posten. Man krysser gjerne fingre og tær for at pakken ens havner i postautomaten rett ved inngangen slik at man slipper den meterlange køen ved Posten. Det eneste positive er at det er ok utvalg av butikkøl.
Coop extra åpent på søndag. Veldig liten.
Gikk innom butikken deres idag for å hente en pakke men fikk ikke hente pakken PGA at jeg hadde skiftet navn til noe kortere en det jeg hadde før. Hadde med legitimasjon og bevis på at jeg har hentet pakker før med forrige navnet mitt men fikk fremdeles ikke hente pakken. Damen i kassen var ganske uhyggelig og gjorde ikke situasjonen noenlunde bedre her. Har hentet pakker før på andre steder uten problemer, og med tanke på tilbakemeldingene butikken har fått angående henting av pakker så er ikke jeg den eneste med dårlig opplevelse her. Bestiller aldri pakker her igjen.
Traurig. Litt betterweiser svar når man lurer på ting ang postnord forsendinger. Man føler seg litt dum som spør.
Hei, Jeg var i butikken på fredagen 16.03.18 og henetet en pakke. Så gikk jeg til butikken for å spørre noen om prisen på på pakken for å betale avsenderen pengene. Det var en lyse jente ikke norske har noen ting på fiese sitt, eg sporte henne og hun sa til meg gå til posten for å veie pakken, jeg sa til henne at vekten står på pakken. Så ble hun sinte og snakte høyt og sa til meg gå til posten også gikk hun vekk og snakte ikke fint. Jeg synes det var veldig dårlig oppførsel sa. vi ikke får lyst til å handle i butikken hos dere og vil helst bytte post lokale. Mvh Safar Bamarni
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Extra Hana Sanz.

Sandnes ınteresse

åpningstider, plassering. Hanaveien 17 kart bykart, satellitt visning. Extra Hana Sanz adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Extra Hana Sanz. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Extra Hana Sanz med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler