facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Extra

Extra

Historie

Extra er dagligvarekjeden med extra stort utvalg til extra lave priser som hjelper deg å leve smartere.



"Extra er dagligvarebutikken som gjør det billig! Enten du handler til hverdag eller helg. Kom innom for en billig og hyggelig handel."
Adresse: Henstad Allé 3 B, 1809 Askim, Norway
Telefonnummer: +4769887788
By: Askim
Rute: Henstad Allé 3 B
Postnummer: 1809



relaterte søk: Coop extra Askimtorget posten, Coop extra askim åpningstider, Kiwi Askim, Coop Extra åpningstider
Nærliggende lignende selskaper
Extra Extra 127 meter Hyggelig betjening, mye bra utvalg, ryddig og ren butikk som er oversiktlig
REMA 1000 Askim REMA 1000 Askim 347 meter Liten og trang. Til tider utsolgte varer den dagen tilbudene starter
Askim Meny Askim Meny 364 meter Personalet på fiskavd. Må ta og skerpe seg! Slutt å lyve!! Gi kunden det de vil ha og...
KIWI KIWI 382 meter Kjøpte snus, får feil hver eneste gang....
Fresh Deli Fresh Deli 389 meter Super fin butikk. Gode priser til å være utenfor Oslo. Hyggelig betjening
Iman Multi Shop Iman Multi Shop 457 meter Test 1 God og hot kebabtalerken. Veldig godt nanbrød, men litt tørt kjøtt. Test 2 Pr...
KIWI KIWI 537 meter Kjøpte feil vare i går å skulle handle i dag så tenkte å returnere varen så spørr han...
REMA 1000 Korsegården REMA 1000 Korsegården 693 meter Hei. Jeg er fast kunde . Men hadde en ubekvem opplevelse sist fredag 27 august. Var i...
Anmeldelser
Helt supert sted og handle. Spesielt frukt og grønt.
En mindre dagligvarebutikker med post i butikk.
Her jobber det folk som er virkelig møkk lei jobben sin altså ikke samtlige, men flere Hver gang jeg skal hente noen pakker, er enkelte av personale frekk og spydig og det merkes ganske tydelig at jeg er til bry for dem. Jeg skal ikke gå i detalj her hva som ble sagt. Jeg må beklage at jeg hentet pakker der, for jeg skal ganske sikkert unngå å bruke PostNord for å slippe å hente noen pakker der igjen.
Ganske ryddig og oversiktlig, ser noen hadde dårlig opplevelse med å hente pakker i anneldelsene men det har ikke jeg gjort der på noen år, men butikken er ganske lik den var før, ganske annerledes plassering enn av varer enn andre varer men lett å finne fram til det man skal ha, men kan være trangt å gå til kassa hvis det settes i nye varer eller varetelling eller noe sånt pågår når man kommer fra venstre side, skjedde en gang, men ellers ikke opplevd noe problemer. Hyggelig ansatte. Men har ikke vært der på noen måneder.
Ny flott butikk med de samme hyggelige folkene! Selvbetjente kasser.
Flott butikk. Godt utvalg av varer. Meget hyggelig betjening. Og noen av de laveste prisene generelt. Ligger i et område hvor det er andre butikker med mange kunder, og det gjør at også denne Coop Extra'n har mange kunder, men utover kvelden dabber det naturligvis av. Åpningstid er til klokken 23.00.
hadde det jeg skulle ha og fikk rask betjening
Gode og flotte ansatte som prøver å hjelpe deg så godt de kan, alltid blide og hyggelige. Er oversiktlig over hvor varene er og over hva det er som er på tilbud.
Gode varer fra grillen, kylling og kjøttpudding. Godt utvalg i frukt og grønnsaker. Sprit til hendene og handlekurvene var rene og fine. Hyggelig og hjelpsomt personale.
Hyggelig betjening og oversiktlig
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler