facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Extra

Extra

Info

Coop Extra Vestby

Historie

Extra er dagligvarekjeden med extra stort utvalg til extra lave priser som hjelper deg å leve smartere.



"Extra er dagligvarebutikken som gjør det billig! Enten du handler til hverdag eller helg. Kom innom for en billig og hyggelig handel."
Adresse: Gardervn 15, 1540 Vestby
Telefonnummer: +4764985030
By: Vestby
Rute: Gardervn 15
Postnummer: 1540



relaterte søk: Coop Extra vestli åpningstider, Kiwi Vestby åpningstider
Nærliggende lignende selskaper
BAKU Dagligvare Vestby BAKU Dagligvare Vestby 167 meter beste kundeservice. stort utvalg av produkter. alt friskt og deilig!
Shell/7-Eleven Vestby Shell/7-Eleven Vestby 301 meter Rene fine lokaler. Ferske baguetter. Alt en seven eleven kan tilby. Hyggelig betjenin...
REMA 1000 REMA 1000 396 meter Forus
KIWI KIWI 950 meter God utvalg, bra parkering og hyggelig betjening. Romslig plass mellom hyllene
Go Tan Go Tan 2 km Go-Tan er en profesjonelt organisert, liten familiebedrift, drevet med kjærlighet og ...
WaffleFactory.NO WaffleFactory.NO 2 km Helt nydelig belgiske vafler, isen og sjokolade, anbefaler og prøve
Holdbart.no Holdbart.no 2 km Jeg elsker å stikke innom to ganger i uken for å se tilbudene jeg kjøper alltid noe !...
Holdbart.no Holdbart.no 2 km Det meste jeg så på hadde allerede gått ut på dato. Prisene er ikke spesielt lavere e...
Anmeldelser
Forferdelig forvirrende parkerig, Må du lade Elbil er eneste mulighet å stå ulovlig på handicap parkering, jeg fikk parkerings bot, nyttet ikke å klage selv med bilder av hvordan det ikke er mulighet for å stå lovlig. En bekjent av meg fikk bot for å ha parkert på plasser som er utleid, her er det så dårlig merket at det skal svært lite til før du gjør en feil, om du ikke følger godt med. Snakket med en av de ansatte og han bekreftet at det er masse klager på parkeringen der. Styr unna denne butikken, man må dessverre dit pga. post i butikk.
Har du glemt id, gå på rema 1000 rett over veien
Grei butikk, alltid hyggelig personale. Godt utvalg
Rent og pent. Men når jeg var der siste gang virket det som folk hadde hamstret. Det var tomt i mange av hyllene. Måtte endre litt på middag menyen.
Bra, fint og oversiktlig butikk
Gode priser til tider andre ganger ikke like bra siden meste har blitt dyrere men er ikke så ille på alt. Ville sjekke fruktdisken ekstra grundig.
Alt er flyttet rundt i butikken uten en plan virker det som. Finner ikke lenger det jeg skulle ha kjøpt. Ingen informasjon til kundene om hva som skjer og hvorfor !
Egentlig en fin butikk innholdsmessig, men alltid lange køer, trege ansatte og en del dårlig prising av varer i hyllene dessverre.
Ok butikk men vareplasseringen er ikke den beste.
Dårlig med utvalg av varer, betjeningen er hyggelig, men jobben er for dårlig når de skal stole på at kunden har rett om en pris enn å sjekke selv eller få kollega til å sjekke for deg når varen ikke vil scannes..
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler