facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Extra

Extra

Info

Coop Extra er ein lågpriskjede innan daglegvare med meir enn 5500 varer til extra låge prisar,og du vil finne alt du trenger både til kvardag og helg.

Historie

Extra er dagligvarekjeden med extra stort utvalg til extra lave priser som hjelper deg å leve smartere.



"Extra er dagligvarebutikken som gjør det billig! Enten du handler til hverdag eller helg. Kom innom for en billig og hyggelig handel."
Adresse: Fjæra 17, 6817 Naustdal
Telefonnummer: 57819372
By: Naustdal
Rute: Fjæra 17
Postnummer: 6817


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 08:00 - 21:00


relaterte søk: extra resultater, se extra, extra lotto, extra trekning tidspunkt, coop extra kundeavis, coop extra grorud, coop extra åpningstider, jordbær coop extra
Anmeldelser
Flott matbutikk som ligger rett ved hovedveien mellom Vestlandet og Østlandet... En fin butikk som har det aller meste man forventer å finne på et slikt sted. DET GLEDER MEG Å SE AT DET VAR MULIG Å HANDLE DIVERSE FISKEJT8FOR BÅDE FERSKVANN OG SALTVANNS FISKE, en stor for dette!
Handler ofte der. Oversiktlig, mye variasjoner i matsorter og rimelig pris. Nyyydelig burger og soft is
Helt grei butikk! Veldig god service! Og kjekke og blide ansatte! En bør vere coop medlem med tanke på prisene. Dei har ett godt utvalg av varer. Beliggenheten har veldig mye å si. Enkelt å svippe innom. Hadde det vært litt billigere å handle der, så hadde eg gitt 5 stjerner, for alt anna er helt topp!
Grei butikk og komma til
Bra butikk med alt du trenger,lett å parkere og her går det raskt å proviantere før man skal på tur i fjellet.God plass til stor bobil også her.
Bra utvalg av varer, god kvalitet på kjøtt, frukt og grønnsaker! Ansatte er ikkje alltid imøtekommende!!
Dette er en svært ryddig butikk såm det er lett å finne di varene en trenger i. Men skal men ha brød må man kåmme tidlig da det er tomt mot kvelden nesten full score
Som alle andre Coop Extra butikker. Godt utvalg til greie priser. Ryddig og ren butikk.
Fin plass å stoppe på og ta en pause. Her har de også hurtigladestasjon for elbiler.
Vi var her på tur i forbindelse med en laksetur. Så blei det handling her. Grei betjening, bra utvalg. Godt med parkering.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Extra.

Naustdal dagligvarebutikk

åpningstider, plassering. Fjæra 17 kart bykart, satellitt visning. Extra adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Extra. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Extra med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler