facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Extra

Extra

Info

EXTRA LOM.
MATVAREBUTIKK.
Lavpris.

Historie

Extra er dagligvarekjeden med extra stort utvalg til extra lave priser som hjelper deg å leve smartere.

Adresse: Sognefjellsvegen 2, 2686 Lom, Norway
Telefonnummer: 4799211665
By: Lom
Rute: Sognefjellsvegen 2
Postnummer: 2686


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 08:00 - 21:00


relaterte søk: extra resultater, extra trekning tidspunkt, extra lotto, coop extra åpningstider, coop extra kundeavis, siste trekning extra, extra trekning resultater idag, se extra
Anmeldelser
Extra Lom er en romslig og oversiktlig dagligvarebutikk, sentralt beliggende i Lom. Butikken har godt utvalg innen de viktigste dagligvare - kategoriene og du finner det du trenger. Ved tidligere besøk har butikken hatt et større tilbud av lokalproduserte matvarer. Det fant jeg lite av nå. Om det skyldes korona eller andre årsaker vites ikke, men jeg opplevde dette som et stort savn. Butikken er gode på koronatiltak og personalet vennlige og serviceinnstilt.
Bra og fin butikk og hyggelige folk som jobber der
En helt OK butikk å handle det mest nødvendige, men heller ikke noe mer.
Eg holdt på å gå meg vill i butikken der, men fant tilslutt det eg var på jakt etter. Nemlig det som ein kun finner nettopp på Lom og i Skjåk : Elgkarbonader frå Skjåk. Verdens beste elgkarbonader! Det trur eg nesten eg kan påstå. Heldigvis har også butikken service innstilte ansatte som losa meg både til elgkarbonader og et stykke på vegen til eg hørte lyden av kassaapparata som var nært utgangen. For oss i farta, var der til og med selvbetjent kasse der ikkje var plagsomt mykje kø i. Alt i alt en trivelig butikk alt i alt.
Fin matbutikk i sentrum av Lom. Har alt du trenger om du har glemt noe av mat.
Dette er vel kanskje den mest "eksklusive matbutikkern i distriktet her oppe! Godt vareutvalg med standard produkter... I tillegg finnes det noen lokale sesongvarer... GOD HANDEL!
Lavprisbutikk. Du finner stort sett det du forventer å finne.
Hadde ikke prime da jeg var der
Trudde det ville vert meir lokal mat i ein Exstra butikk på Lom. Mitt i smørauge for lokal kvalitetsmat.
Fin butikk, større enn forventet.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler