facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Extra

Extra

Historie

Extra er dagligvarekjeden med extra stort utvalg til extra lave priser som hjelper deg å leve smartere.

Adresse: Vadmyraveien 48, 5172 Loddefjord, Hordaland, Norway
Telefonnummer: +4755269780
By: Loddefjord
Rute: Vadmyraveien 48
Postnummer: 5172



relaterte søk: extra resultater, extra trekning tidspunkt, extra lotto, extra trekning resultater idag, coop extra kundeavis, norsk tipping extra trekning resultat, se extra, coop extra åpningstider
Anmeldelser
Fin butikk, praktisk plassert i Vadmyra-området som en nærbutikk for de som bor eller ferdes i områdene rundt. Stort sett hyggelig og hjelpsom betjening. Litt begrenset vareutvalg, men det står i naturlig forhold til butikkens størrelse og art. Frukt og grønt varierer litt på kvalitet, men er brukbart og bedre enn mange butikker.
Om mulig så hadde jeg gikk dette stedet 0 stjerner! Ikke alle går rundt med passet på seg, spesielt ikke når man skal i besøk hos venner! Er 31 og skulle kjøpe 4 cider etter jobb på vei til mine venner. Har kun pass som er gyldig godkjent leg i Norge, og den ligger trygt hjemme; da jeg er som sagt 31. Har bilde av passet, bilde av gamle idkortet fra hjemmelandet som jeg har mistet, i tillegg til studentbevisappen. Begge bilder + appen viser bilde av meg, samme navn og samme fødselsdato; klart og tydelig født i 91. Ble allikevel nektet kjøp av 4 cidere. Helt absurd, hadde skjønt om jeg hadde vært på vinmonopolet og skulle kjøpe sprit ellerns.. Men cider?! Er 31, greit nok jeg ser ung ut men ser for ihvertfall ikke ut som jeg er under 18!! Skjerp dere! Flere venner av meg som jobber i dagligvarebutikk fikk helt sjokk når jeg fortalte dem om hendelsen.. Skjerp dere og bruk fornuft! Hadde jeg vært under 18 så hadde jeg ikke prøvd å lyve meg til så høy alder, for det første. For det andre så var det tydelig på bildene at de var ekte, i tillegg til studentapp som viser tydelig at den er gyldig ved å trykke på den .. Informasjonen i studentbevisappen er godkjent via folkeregisteret.Den var egentlig kun ment som supplering. Bruk hodet for! Ødela hele kveldskosen min i besøk! Behandlet meg som en 15 år gammel forbryter fordi jeg ikke går rundt med PASS, som er så dyrt hvis man mister, og spesielt for meg som må reise til Oslo for å få nytt da jeg ikke er norsk statsborger.. Elendig å bli behandlet på den måten av en 20 noe år gammel blond ung kar med briller når man selv er godt over den lovlige alderen! For å ikke nevne at flere personer som stod bak meg i køen reagerte på oppførselen hans og mente jeg hadde rett!! Hadde gledet meg lenge til å endelig se mine venner, og han klarte å ødelegge hele det gode humøret mitt! Jeg jobber selv i en jobb der man må sjekke id, men herregud man skal klare å bruke skjønn og fornuft når man ser at 1. det er den personen på bildet og personen er over lovlig alder og 2. personen eventuelt har nok supplerende bevis bilder av pass og id som var mistet i tillegg til live studentbevisapp + flere bankkort og fysisk studentbevis med fødselsdato og samme navn i lommebok. Anmeldelsen ble egentlig lagt ut for halvannen år siden, men redigert nå da den ikke ble publisert der og da.
Betjeningen er ofte sure. Sier sjeldent hei eller smiler. De er ofte tom for drikkevarer, altså brus og energidrikker… frukten er helt ok- mye myke ting og ja.. men ellers ok, kunne sortert butikken på en annen måte
Fant ikke ferdig smurte baguetter der så det ble boller i stedet for
Ganske slitne butikklokaler. Ikke spesielt hyggelig betjening på kveldstid i helgene i alle fall. Så nær Vestkanten burde de gjøre noe annerledes for å trekke folk til butikken sin, ellers går en bare til senteret.
Deres ene mannlige ansatte ødelegger for hele butikken! Makan for en frekk ufordraglig person
Dårlig butikk. Er ofte utsolgt for varer en skal kjøpe. De ansatte tar ikke corona på alvor. De forlanger at kundene skal bruke munnbind og holde god avstand. De fleste ansatte går ikke med munnbind. Bare 2 stk. går med munnbind.
Makan til frekk ansette ungdommer så nekter å selge røyk til 30gamle folk verste kunde behandling eg noen ganng har vert ute for frekke har handlet der i 10år kommer ikke til å sitte minn fot i den butikken igjen!!!!
Gode tilbud, ren og pen butikk
Personalet er supert, men savner litt mer ferskvare utvalg. Skulle hatt hundehus utenfor så ikke hundene blir våt og føler seg mer trygg.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Extra.

Loddefjord dagligvarebutikk

åpningstider, plassering. Vadmyraveien 48 kart bykart, satellitt visning. Extra adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Extra. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Extra med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Meny Vestkanten Meny Vestkanten 340 meter Var på jakt etter gode tilbud, men ikke denne gangen.
Europris Vestkanten - mer til overs Europris Vestkanten - mer til overs 431 meter Bra butikk som tilbyr noen varer i rimelige priser. Man kan finne tilbud hver uke og ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler