facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Extra

Extra

Info

Velkommen til en hyggelig handel hos oss på Coop Extra Fana.

Historie

Extra er dagligvarekjeden med extra stort utvalg til extra lave priser som hjelper deg å leve smartere.

Adresse: Fanavollen 2, 5244 Fanahamaren, Hordaland, Norway
Telefonnummer: +4755927050
By: Fanahamaren
Rute: Fanavollen 2
Postnummer: 5244


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 08:00 - 21:00
Søndag: 10:00 - 20:00


relaterte søk: extra resultater, se extra, extra lotto, norsk tipping extra trekning resultat, extra trekning tidspunkt, coop extra, extra trekning resultater idag, extra trekning resultater i dag
Anmeldelser
Enormt stor og bra butikk! Vi kjører heller hit enn på Lagunen å handler. Og det sier sitt mtp vi bor midt mellom og reisevei er identisk.
Her får du tak i alt du trenger til konkurransedyktige priser, det de ikke har skaffer de! Har handlet her siden åpningen for 13 år siden, stadig i forbedret utgave. Kristian og resten av staben er serviceinnstilt og lydhør, alltid behjelpelig! Bruk medlemskortet flittig, det lønner seg
Extra Fana har fantastiske ansatte, god planløsning, godt utvalg, og betjeningen fortjener å bli nevnt minst to ganger! Dyktige, hjelpsomme og hyggelige er en kombinasjon som sjeldent slår feil
Rotet butikk men hyggelig betjening. Må være et leder problem, de ansatte står på !!
Meget hyggelig betjening! God service og bra priser. Vareutvalget er stort nok for de fleste. Godt med ferskvarer. Fremdeles veldig fornøyd med butikken! Ingen grunn til å endre denne anmeldelsen, den gjelder fremdeles! Nok en gang, ingen grunn til å endre den.
En romslig butikk, godt utvalg, gode priser på bakevarer. De går sjelden tom for varer, selv på lørdag ettermiddag. Hyggelig betjening. Anbefaler. Det eneste negative er at når en medarbeider i kasse slår inn flere varer enn det man har lagt på bånd, får man ikke en liten unnskyldning engang. Det er ikke kjekt å bli belastet for noe man ikke har tatt, dyrt i lengden. Imidlertid gjelder det de fleste dagligvarer butikker.
De fleste ansatte er kjempe imøtekommende smilende og blid. Hjelper til så godt de kan hver gang men trenger hjelp. Har alltid masse varer med god dato. Fersk og frisk frukt. Det eneste jeg misliker er at tine kaffe med kakao bestilles for lite av digger guttaboys der nede så alltid får deg til å føle deg velkommen.
Stor og oversiktlig butikk. Her finner man det meste. Flott service og vennlig betjening. Stor parkeringsplass. Et like stort pluss er SøndagsåpentButikken finner du når du passerer Fana Kulturpark og kjører videre mot Krokeide. Butikken ligger på høyre side.
Flott butikk stor og oversiktlig, hyggelig betjening. Behøver ikke å snakke om vareutvalget som jeg synes er faktisk. Jeg kan virkelig anbefale denne butikken som ivaretar smittevern.
Helt vanlig Extra. Ellers har de gode tilbud og det er fin butikk. Godt utvalg av varer og lett å finne frem.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Extra.

Fanahamaren dagligvarebutikk

åpningstider, plassering. Fanavollen 2 kart bykart, satellitt visning. Extra adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Extra. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Extra med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Extra Extra 6 km Extra Fana har fantastiske ansatte, god planløsning, godt utvalg, og betjeningen fort...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler