facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Extra

Extra

Info

Extra Øystese
Dagligvare

Historie

Extra er dagligvarekjeden med extra stort utvalg til extra lave priser som hjelper deg å leve smartere.

Adresse: Sjusetervegen 5, 5604 Øystese
Telefonnummer: 56550360
By: Øystese
Rute: Sjusetervegen 5
Postnummer: 5604


åpningstider

Mandag: 07:00 - 23:00
Tirsdag: 07:00 - 23:00
Onsdag: 07:00 - 23:00
Torsdag: 07:00 - 23:00
Fredag: 07:00 - 23:00
Lørdag: 08:00 - 21:00


relaterte søk: extra resultater, coop extra kundeavis, extra lotto, extra trekning tidspunkt, se extra, extra trekning resultater idag, coop extra, norsk tipping extra trekning resultat
Anmeldelser
En flott butikk med et godt utvalg varer. God plass og bevege seg rundt om i butikken selv når det er mye folk å handler.
Butikk på "senteret". Masse forskjellig å velge mellom til greie priser.
Butikken er sikkert fin, men se på utløpsdato på varer dere kjøper. Jeg kjøpte bla.Idun Chili ketchup hvor Best føre var: 22.01.2022. Det er 6 mnd. Over tiden. Ved å kontakte butikken ble det sagt - beklager, men aldri ett ord om å komme tilbake og evt. bytte vare.
Har vore kunde der i mange år. Ved kjøp idag registrerte eg medlemskapet mitt, og hadde sjekka at alle mine kuponger var aktivert. Ved betaling i kassen reg eg meg og det lyste grønt. Etter nærmere sjekk ser eg at eg ikkje hadde fått noko rabatt på mine vare, og skulle hatt to av dei gratis. Gjer beskjed til han i kassen, men han seier det blir så mykje «styr» å omgjøre det no; for då må alle varene i retur. Gidd ikkje krangle meir med han; og seier at dette er ein grei måte å miste kundar på. Det er ikkje det store beløpet, men prinsippet om juks og fanteri med kuponger og avslag som ikkje fungerer. Sikkert mange som har blitt ute for det samme, men ikkje har sjekka. Dårlig service!!
Sentral butikk i Øystese med gode tilbud/kuponger. Har også en 40%-disk som har nedsatte varer p.g.a. utløpsdato. Disse varierer på holbarhet, men som regel har eg sett produkt med fleire dager igjen før utløpsdato. Denne butikken har også ein fantastisk fersk-bakevare-disk med lokallevert bakevare. anbefaler å bruke Coop-appen om du er innom. Gode på pris da de er flinke på konkuranse mellom seg selv og nabobutikken Kiwi.
Grei butikk og grei betjening.
Veldig god service. Vi fikk ikke med oss alle delene til en hagegruppe vi kjøpte, da tilbød sjefenHildegunn seg å frakte to av stolene til fergekaien i Tørvikbygd. På denne måten fikk vi med oss alle møblene hjem til Jondal. Fantastisk service!
Ein butikkkjede med mykje utvalg av mat som ligg rett ved ein blomsterbutikk, bokbutikk og ein resturang. Har også eit ekstra bra utvalg av brødbakst. Selve butikken er rein men den eine inngangen og ein sitteplass rett ved butikken er ofte veldig skitten.
Stedet har gode råvarer somoftast og god kundeservice somoftast. Men mange ganger har de som arbeidet der tatt for mye penger for varer, eller gitt tilbake for lite vekslepenger.
Det er helt nyinnredet og jeg er veldig overrasket over at det er så smalt mellom reolene. Helt håpløst i disse tider hvor vi skal holde avstand.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Extra.

øystese dagligvarebutikk

åpningstider, plassering. Sjusetervegen 5 kart bykart, satellitt visning. Extra adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Extra. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Extra med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Pers Frukthage Pers Frukthage 807 meter Salg av epler,pærer,plommer og bringebær. Eplejuice
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler