facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Extra

Extra

Info

l

Historie

Extra er dagligvarekjeden med extra stort utvalg til extra lave priser som hjelper deg å leve smartere.

Adresse: Sunndalsvegen 16-18, 6600 Sunndalsøra
Telefonnummer: 97995180
By: Sunndalsøra
Rute: Sunndalsvegen 16-18
Postnummer: 6600



relaterte søk: extra resultater, coop extra åpningstider, coop extra, coop extra bygg, coop extra kundeavis, extra trekning resultater i dag, extra lotto, coop extra medlem
Nærliggende lignende selskaper
KIWI KIWI 184 meter Stor og fin Kiwi butikk med god plass mellom hyllene! Rene lokaler med hyller som er ...
Habibi kolonial Sunndalsøra . Habibi kolonial Sunndalsøra . 314 meter stor utvalg kjempe fin anbefales
Rema 1000 Sunndalsøra Rema 1000 Sunndalsøra 829 meter Solgte dårlig iskaffe. Ved første øyekast så det ut til å være iskaffe på tilbud, men...
Coop Marked Coop Marked 10 km Alt det du forventer av en landsens butikk. Fin pitstop på tur opp til innerdalen.
Anmeldelser
Stor butikk med godt utvalg, ryddig og god plass. Kan være trangt med parkering i rushtiden.
Noen i familien falt for en bamse som hadde en flekk som ikke gikk bort. 5 stjerner fordi en ansatt trosset sjefen sin og ga barnet vårt en liten rabatt. Kudos!
Dette seg stort sett butikken jeg benytter når jeg skal handle matvarer. Stor fin butikk, med godt utvalg både i dagligvarer og nonfood. Veldig hyggelige og behjelpelige ansatte. Dette er en butikk jeg kan anbefale på det sterkeste.
En stor og fin butikk.
Okey, jeg skal gå rett til sak. Dette er en butikk og en butikk er d. I denne butikken kan du forvente å finne mye butikk saker. Som for eksempel en snasen liten bunad til bare 300kr. Jeg mener at denne butikken er god. Så jeg tror gjør som i golf, som er at d er omgjort å få minst mulig poengsum. Så jeg gir en stjerne. :::!!!
Er ikke så kjent med denne butikken, den er stor og innholdsrik, men er du ukjent er det litt ille å finne frem.
Ryddig og fin butikk. Jeg er vant med extra fra der jeg handler til vanlig, men denne butikken var mye større. Godt utvalg, så vidt jeg kunne se hadde de det aller meste. Tommel opp!
COOP Extra Sunndalsøra er en forholdsvis ny butikk i de lokalene den holder til idag. Tidligere hette den Domus med en annen beliggenhet på den andre siden av hovedveien enn idag, ca. 100 m unna. Dagens Extra har bedre utvalg av varer og et annet konsept enn gamle Domus, som hadde egen ferskvaredisk for kjøtt og fisk. Det er det nok mange som savner i Extra-butikkene. Extra er en forsåvidt grei butikk å handle i, da reolene stort sett er bra merket.
i kveld 02/11. 2019 omtrent klokka 18.20 kom jeg for å sende returnere ei pakke til adressaten. En kvinnelig ansatt var ikke i stand til å oppfylle sine plikter på grunn av det faktum at hun ikke visste hvordan pakkene sendes. Hun skadet både emballasjen og strekkoden. Etter å ha konsultert hos sin kollega over telefon, klarte hun ikke å oppfyller sine arbeidsoppgaver og godta pakken for sending. Hun anbefalte også at jeg kan komme på mandag ettermiddag og ta kontakt med en annen ansatt. Jeg ble motløs av inhabiliteten av din ansatt.
Mat og masse ting ig tang Ta en tur så får dere se sjøl
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler