facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Extra Servicepartner

Extra Servicepartner

Info

Extra Servicepartner AS er et av landets ledende selskaper innen vedlikehold, service, karosserireparasjoner og lakkering, av bl.a.
tog og trikk, trailere og buss. Vi er autorisert Carrier Servicepartner og utfører service og nye installasjoner.

Historie

Extra Servicepartner AS har lang fartstid innen overflatebehandling og lakkering. Vi har i mange år kun jobbet med store profesjonelle kunder innen transport, industri, on- og offshore.

Vi har erfart at det også er et marked blant private personer som for eks. ønsker å la oss overflatebehandle kjøkken, garderober, spisestuer etc.
Fordelene ved å bestille oppussing fra Extra er flere... Vi har utstyr og kompetanse slik at alt i fra pussing, sparkling - til ferdig toppstrøk er av beste kvalitet. Våre to-komponente lakksystemer er ekstra robuste og slitesterke. Dette finner du ikke i en vanlig fargehandel.
Ta kontakt - sammen kan vi se nye muligheter, farger og design!

Adresse: Mallinggata 11, 3044 Drammen
Telefonnummer: 32266300
By: Drammen
Rute: Mallinggata 11
Postnummer: 3044



relaterte søk: Extra Produkter
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Extra Servicepartner.

Drammen forretningstjeneste

åpningstider, plassering. Mallinggata 11 drammen leverandør av kommersielt og industrielt utstyr kart bykart, satellitt visning. Extra Servicepartner adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Extra Servicepartner. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Extra Servicepartner med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler