facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Førde Elektro og Rør AS

Førde Elektro og Rør AS

Info

Trenger du elektriker eller rørlegger, eller kanskje begge deler? Ta kontakt med oss så hjelper vi til med det du trenger!

Historie

Førde Elektro og Rør er eit selskap som leverer tenester som elektrikar og rørleggar. Selskapet er medlem av Elfag og Bademiljø.
Vi er totalt 20 tilsette som er her for å hjelpe deg.

Skal du pusse opp eller bygge nytt ta kontakt med oss for ein fagleg prat og rådgjevning, så kan vi utarbeide eit uforpliktande tilbod til deg.



"Vi er en Godkjent Våtromsbedrift fra Fagrådet for Våtrom. Det innebærer at vi er sertifisert til å være totalentreprenør på bad og øvrige våtrom. - Vi utfører alt av tradisjonelt rørleggerarbeid, fra enkle serviceoppdrag som reparasjon av et blandebatteri og utskifting av varmtvannsbereder, til hele boligprosjekter med eventuelt gulvvarmeanlegg, varmepumper og andre miljø og energibesparende løsninger.Spør oss gjerne! Vi er klare til å ta i mot deg når som helst."
Adresse: Firdavegen 16, 6800 Førde, Sogn og Fjordane
Telefonnummer: 57723990
on.ortkele-edrof@tsop
By: Førde
Rute: Firdavegen 16
Postnummer: 6800


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: sunnfjord elektro, bademiljø førde, elektriker førde, rørlegger førde, dale rør, power førde
Anmeldelser
Hjelpsomt personale i ferietiden!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Førde Elektro og Rør AS.

Førde vvs-firma

åpningstider, plassering. Firdavegen 16 førde elektriker kart bykart, satellitt visning. Førde Elektro og Rør AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Førde Elektro og Rør AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Førde Elektro og Rør AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Dale Rør As Dale Rør As 206 meter Oversatt av Google Nin Jupiter Original Nin Jupiter
Mo og Øyrane VGS Elektro Mo og Øyrane VGS Elektro 239 meter berre nesten den beste skulen. men eg har ikkje so veldig lyst og jobbe i skule. gidd...
Sunnfjord Elektro As Sunnfjord Elektro As 975 meter Dyktige folk.
Førde Blikk Og Ventilasjon As Førde Blikk Og Ventilasjon As 8 km Service vennlig. Holder hva som er avtalt, dyktige på ventilasjon.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler