facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Førde Pensjonat

"Her ved Førde Pensjonat kan vi tilby deg 17 nyopppussa og fine rom. Romma har både Tv og tilgang til internett. I tillegg kan du nytte vårt fullt utstyrte minikjøkken."
Adresse: Halbrendslia 14, 6814 Førde, Sogn og Fjordane
Telefonnummer: 57821164
By: Førde
Rute: Halbrendslia 14
Postnummer: 6814



relaterte søk: førde vandrerhjem, thon hotel førde, billig overnatting førde, scandic førde, hotell førde, førde pensjonat halbrendslia førde, førde camping, hoteller i førde norge
Anmeldelser
Svært koselig sted med en fantastisk vertinne. Hun er behjelpelig med alt og gjør det hun kan for at du skal få et fint opphold. Nydelig beliggenhet like utenfor Førde sentrum, med nær vei til butikk, fjell og fjord. Vaskemulighet, mulighet for matlaging. Deilig frokost serveres hver morgen. Dette er et svært bra alternativ til hotellene i sentrum. Ikke den høyeste standarden, men det tas igjen på den koselige atmosfæren og Anne-L sin gjestfrihet. Anbefales.
Ble sendt hit av Widerøe når siste flyet for kvelden ble kansellert, og hotellene var fulle. Veldig hyggelig og behjelpelig betjening. Rommene har god størrelse. Felles bad og toalett for noen av rommene.
Veldig koselig sted med litt leirsted-stemning, samtidig som rommene hadde bedre plass og var renere enn enkelte hotell vi besøkte på samme turen. Meget hyggelig personale. Obs: høyt trinn ned fra bad og til rom på rommet vi fikk kan cære greit å vite om dersom det er et problem. Frokosten hadde godt utvalg i pålegg. Ikke alt var lagt på fat som på hotell, men det var like greit.
Fin atmosfære, sentralt, gode sengar, eget bad, hyggelige ansatte og best av alt; Ekte traktekaffe til frokosten!! Dét har ikkje hotella
Dårlige senger og tunge dyner og puter,sengetøyet var ikke stryket og handuken var hare ,frokosten var bra men kaffen var kald ,det går for en natt .
Meget hyggelig vertskap, fint rom, god frokost, sentral beliggenhet i forhold til Førde sentrum. Fikk også parkere Mc under tak. Definitivt valuta for pengene, kan anbefales.
Utrolig god service og behjelpelig eier! Takk for ekstra service! Akkurat som hjemme hos seg selv. Ikke som på et større upersonlig hotell! Takk for oppholdet!
Koselig plass! Fint og rent rom. Gangavstand til sentrum. Koselige eiere og en god frokost. Kommer gjerne tilbake!
hyggelig og hjemmekoselig passe stort og stille sted med utsikt ned i sentrum. rimekig, rent , men unne vært flere dusjer i gangen.
Anbefales på det varmeste. Overdådig frokost og jeg som bare skulle ha et par skiver. Kommer helt sikkert tilbake ved en senere anledning
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Førde Pensjonat.

Førde overnatting med frokost

åpningstider, plassering. Halbrendslia 14 førde hotellanlegg kart bykart, satellitt visning. Førde Pensjonat adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Førde Pensjonat. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Førde Pensjonat med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Thon Hotel Førde Thon Hotel Førde 738 meter Fint om flott hotell. Gode rom og god frokost. Alt i alt et bra hotell og det anbefal...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler