facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Første Reis

Første Reis

Info

Sjømatrestaurant i hyggelige omgivelser

Adresse: Under Kollen 2 , Skjærhalden 1680, NO
Telefonnummer: 919 17 733
By: Skjærhalden
Rute: Under Kollen 2
Postnummer: 1680


åpningstider

Mandag: 12:00-22:30
Tirsdag: 12:00-22:30
Onsdag: 12:00-22:30
Torsdag: 12:00-22:30
Fredag: 12:00-22:30
Lørdag: 12:00-22:30
Søndag: 12:00-22:30


relaterte søk: førstereis skjærhalden meny, restaurant skjærhalden, førstereis betyr, big fish hvaler meny, hummeraften på første reis, vertshuset skjærhalden, big fish skjærhalden, spise på skjærhalden
Anmeldelser
Førstereis har en helt ypperlig plassering i Skjærhalden, rett ved kaia hvor det sommerstid syder av liv på land og vann. Har du et bord fremst ved kaikanten har du oversikten over det meste som skjer i sentrum samtidig som du nyter mat og drikke. Menyen inneholder mye sjømat både til lunsj og middag. Klassikere som blåskjell og rekesmørbrød, men også flere fiskeretter med gode råvarer. Et pluss for gode alternativer for barn ved at du kan få alle rettene tilpasset barn både med tanke på mengde og pris. Vi har spist her en del ganger og er godt fornøyd, men vi synes priser på rundt 400 kroner for hovedretter er for mye sammenlignet med hva man får. Fiskesuppen har mye god fisk, men bærer preg av for mye hvit saus. Betjeningen er hyggelig og oppmerksom.
Bra service og nydelig mat, selv om de kunne gjort seg mer flid når de renser rekene på rekesmørbrødet.Mat: 3/5
Super beliggenhet på brygga med god plass ute. Nydelig mat og store porsjoner. Hyggelig betjening og maten blir relativt raskt levert.
Himmeloghav for en fiskesuppe! Mere laks i denne porsjonene enn du vanligvis får til en lakserett. Uten tvil beste fiskesuppe jeg har smakt. 5+++
Etter flere gangera besøk på syeset bestilte vi også denne gangen blåskjell. Menyen forteller om innhold og at det er en smak av Provence. Maten kommer og er overdynkwt i det som både ser ut som og smaker som en tykk grøt av pizzasaus. Undertegnede er nok mer var på smaker en makkeren jeg spiser sammen med, som har en erfaren gastronomisk smak. Vi greier ikke spise mer enn noen skjell for å smaker. Smaken har ikke en anelse smak av blåskjell samt at sammensetningen med brød og ailoli heller ikke passer sammen. Vi tilkaller servitør som ikke kan gjøre noe med vår misnøye så lenge ikke maten er dårlig. Noe vi ikke har noen mulighet til å smake da det ikke finnes smak av blåskjell. Antar en restaurant av dette kaliber ikke gjør forsøk på å kamuflere dårlig skjell bak smaken av pizzasaus. Vi greier ikke spise, velger betale 680 kr for 2 pers og gå. Går til konkurrerende restaurant og får ypperlig mat og særdeles god service. Dette ble en svært så dyr avslutning på sommeren og et sted vi ikke besøker igjen. Alle kan bomme på en rett men toppet med forsvar og løgner om hva som står i menyen gjør dette til en veldig dårlig opplevelse.
En av de beste restaurantene jeg har vært på. Nydelig service hyggelig betjening og utrolig god mat.Mat: 5/5
Dessverre var retten min, kveite, helt utrolig tørr men også dynket i soya. Når jeg gjorde personalet oppmerksom på den tørre fisken, ville de ikke tilby noen løsning på problemet. Veldig skuffende opplevelse da jeg fikk gå derfra sulten, men fortsatt måtte betale hele beløpet. Selve stedet var fint.Mat: 1/5
God mat, trivelig lokale og vanligvis hyggelig betjening. Jeg har vært her en rekke ganger - og det er som regel alltid en god opplevelse. Meget god fiskesuppe!
Kokken har kokt opp fryst gjedde eller annen ugjenkjennelig tørr fisk til suppa i dag. Flaut dårlig til 245,-
Flott plassert spisested, helt på kaikanten. God plass både ute og inne. Ryddig og rentm Hyggelig betjening. Meny tilpasset det maritime miljøet. Kunne gjerne hatt en vegetarrett på menyen, selv om kjøkkenet lager på henvendelse.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Første Reis.

Skjærhalden fisk og skalldyr

åpningstider, plassering. Under Kollen 2 kart bykart, satellitt visning. Første Reis adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Første Reis. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Første Reis med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sjøkroken Sjøkroken 295 meter Stort sett viktig å bestille på forhånd, kommer man drop in så kan det være svært lit...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler