facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for F-S Kvarberg

F-S Kvarberg

Info

Frida og Sindre tilbyr regnskapsføring, graving og leiekjøring. De driver også med ammekuproduksjon med oppfôring av kalv, og er deltakere i melkesamdrift.

Etikett

Frida og Sindre kjøpte gård på Ellevsæterhøgda i 2010. Der har de i dag ca 40 ammekuer med full framfôring av kalver. I 2015 ble de deltakere i Josletta Samdrift, og er aktive i den daglige drifta der med jevnlig stelling av melkeku og grovfôrproduksjon for en del av arealet tilhørende samdrifta.

I forbindelse med gårdsarbeidet har de etablert seg en maskinpark, hovedsaklig til grashøsting. De har en 16m3-møkktank, 6 meter luftassistert grasfrømaskin, Claas Disco butterfly slåmaskin, 7,6 meter Claas samlerive, og Krone Comprima kombipresse med variabelt kammer som kan lage fra 1,25 til 1,50 bunter. I samarbeid med Skar Maskin driver Sindre leiekjøring med dette utstyret. Han har også en 30-tonns gravemaskin som han kan ta på seg dyrking og grøfting med.

Frida er autorisert regnskapsfører og har jobbet i byrå i 5 år. Der har hun ført regnskap for mange ulike næringer. Hun bruker Agro regnskapsprogram og kan tilby fakturering, lønnskjøring, løpende regnskapsføring, rapportering og årsoppgjør.

Tlf Sindre: 41 85 69 25
Tlf Frida: 48 24 56 03

Adresse: Ellevsætervegen 860, 2380 Brumunddal
Telefonnummer: +47 418 56 925
By: Brumunddal
Rute: Ellevsætervegen 860
Postnummer: 2380


Nærliggende lignende selskaper
Entreprenør Øystein Flaten Entreprenør Øystein Flaten 8 km Foreløpig kan jeg tilby tjenester som: • Brøyting • Strøing • Kosting Org.nr: ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler