facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for fab.lounge

fab.lounge

Info

Din klinikk for estetisk beauty, hud/spa, styling & personlig pleie

Historie

Din klinikk for estetisk beauty, hud/spa, styling & personlig pleie.

Adresse: Langflåtveien 32c, 4018 Stavanger, Norway
Telefonnummer: 51884450
on.egnuolbaf@tsop
By: Stavanger
Rute: Langflåtveien 32c
Postnummer: 4018


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 17:00

Anmeldelser
Jeg bestilte tannbleking til kona mi, men resultatet var dårlig. Da jeg snakket med resepsjonen om dette, sa hun at de ikke kan bruke et høyt kjemisk konsentrat som tannlegen kan bruke. Ingen refusjon og det var bare bortkastede penger.
Går ikke dit mer. Her går du dersom du vil se eksempler på hvordan man ikke skal behandle kunder. Skal du ta filler så er ikke dette plassen og ta det!
Hadde bestilt time, når jeg møtte hadde de ikke noen time allikevel. Skulle noe denne dagen, så det var ikke noe gøy.
Voksing og fotpleie med shellac hos Elsa, og vippeløft hos Anna - SUPERFORNØYD med begge terapeutene. Gjør hele opplevelsen rolig og avslappende! Føler med alltid fresh og rolig når jeg har fått behandling hos dem. Tusen takk for god hjelp!
Veldig god service. Her gjør de alt for å få fornøyde kunder. Jeg føler meg ivaretatt. Særlig fornøyd med shellac hos Liene og Evija.
Kjekt å falle for reklame fra Lasse Matberg og finne ut at kjæresten hans er dattera til daglig leder. Selve salongen er utrolig fin, men det er et lotteri om man får en akseptabel behandling eller en hyggelig betjening. Noen ganger verken av dem.
Jeg bestilte en 80 min lang massasje og ble veldig skuffet da selve massasjen kun varte i 60-65 min. Resten av tiden gikk i skifting, venting på massør og betaling. Lite valuta for pengene. Selve massasjen var helt grei, men her legges mer vekt på at du skal slappe av enn at du faktisk skal få en massasje.
Norges beste salong! Jeg tok Skin Better Science medisinsk peeling, og huden ble som ny!! Veldig profesjonelle ansatte som gjorde at jeg følte meg ivaretatt. :-D
Fikk behandling fra en som var på trening, uten at jeg ble informert. Betalte full pris. Etter at jeg skrev forste gang kommentar, begynte de fra salongen ringe meg fra forskjellige nummerer. Avdelingsleder skrev Mail at hun som fikset bryn til meg er nye ansatte og ikke på trening, men det er ikke sant. De brydde ikke seg om jeg som kunde er fornøyd, men de bare tenkte på kommentar som vises offentlig. Jeg har aldri opplevd sånn behandling på en sånn «fancy» salong. Siden fredag kan ikke gå ut fordi jeg er blond og bryn er alt for mørkt...
Vært å fått dyprens behandling hos ei som heter Alicja. Veldig behagelig og følte meg godt ivaretatt av henne. Hun kom med gode råd og anbefalte meg gode produkter som var tilpasset meg. Ei jeg vil komme tilbake til for flere behandlinger.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til fab.lounge med offentlig transport


Mariero 220 meter
2
3
L5
N84
Eikeberg 380 meter
2
3
N84

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler