facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Face to face reisebyrå

Face to face reisebyrå

Info

Vi streber alltid etter å finne nye spennende reisemål og opplevelser og vårt mål er at du som kunde skal sitte igjen med et reiseminne for livet!

Historie

Face to Face Reisebyrå er ditt personlige reisebyrå som ønsker å hjelpe deg til å sette sammen den perfekte reisen du så lenge har drømt om. Vi setter dine behov i fokus og lytter til dine ønsker.
Ved hjelp av gode samtaler, personlige erfaringer, bildebruk og visualisering samarbeider vi med deg for å finne frem til den reisen du måtte ønske. Med 30 års erfaring i reiselivet har vi bred og solid kompetanse innenfor fagfeltet. Dette kombinert med våre erfaringer med personlige reiser gjennom de fleste kontinenter kan du være sikker på at du får råd av noen av de mest bereiste reisekonsulentene i Norge.

Vi streber alltid etter å finne nye spennende reisemål og opplevelser og vårt mål er at du som kunde skal sitte igjen med et reiseminne for livet! Kom innom, kontakt oss på telefon eller e-post og la oss hjelpe deg med å lage din drømmeferie.

Adresse: Postboks 22, 1300 Sandvika, Norway
Telefonnummer: 67572090
By: Sandvika
Rute: Postboks 22
Postnummer: 1300


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:00
Tirsdag: 10:00 - 16:00
Onsdag: 10:00 - 16:00
Torsdag: 10:00 - 16:00
Fredag: 10:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Bennett Ferie Sandvika Bennett Ferie Sandvika 306 meter Litt dårlig erfaring,betalte for 10 netter som var 9 netter.
JOMFRUREISER JOMFRUREISER 306 meter Alt for sen tilbakemelding
Memories Made As Memories Made As 2 km Vi skaper minnerike opplevelser på Mallorca
IDSS  Anthony Rogers Transport IDSS Anthony Rogers Transport 2 km Express delivery, Moving and Car rental *Akershus Oslo-Bærum *Buskerud Drammen-Kon...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler