facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fagerlia Gård

Fagerlia Gård

Info

Fagerlia gård og opplevelser - økologi, miljø, kvalitet, naturligvis! Gården vår ligger vakkert til, omringet av fjell og fiskevann. Her har vi smådyr, gårdsutsalg, steinovn til matproduksjon. Båtutleie og fiske med garn, overnatting.

Historie

Vi driver nå Fagerlia Gård og Opplevelser på niende året. Gården vår ligger nede på Ballstad, nærmere bestemt i Reineveien 156. Vårt mål for etableringa er å skape en tilrettelagt arena for rekreasjon og opplevelser, da spesielt rettet mot barn/ungdom. En “inn på tunet” gård.

Bakgrunnen for våre ideer her er forskjellige. Dette er en liten gård, bare ca 35 mål. Som tradisjonell produksjonsgård er den gått ut på dato for lengst. Men gården ligger vakkert til mellom fjell og fiskevann, og vi ønsker at den skal fortsette å eksistere.

Eneste mulighet til videre drift, er å legge til rette for nye “produksjoner”. Så da har vi tatt med oss erfaringer fra det vi har drevet med tidligere, og prøver å “snekre” det sammen til en levevei for oss selv, og forhåpentligvis gode opplevelser for de som benytter våre tilbud.

Vi streber etter å drive gården etter økologiske prinsipper, og i den grad det er mulig holder vi oss til økologiske varer.

Videre driver vi Sareptas hus nede på Ballstadlandet 201, der er du hjertelig velkommen til å besøke vårt Gårdsutsalg med særpreg... Vår ide om en sunn og kortreist matpakke som vi kaller LoveLunch utvikles stadig og er klar for markede når sommersesongen starter.

Ellers har vi mange planer for gården vår her oppe, og det blir lenge til vi er i mål. Men underveis i etableringa ønsker vi alle som har lyst, velkommen hit!

Elin og Per Christian

Vår oppgave

TA TIDEN TILBAKE, leve det gode liv og dele med andre :-)

Etikett

Eies av Elin Kristoffersen og Per Christian Waalkes

Adresse: Reineveien 156, 8373 Ballstad
Telefonnummer: 97438737 - ØKOLOGI, MILJØ, KVALITET - NATURLIGVIS
on.enilno@sirknile
By: Ballstad
Rute: Reineveien 156
Postnummer: 8373


Nærliggende lignende selskaper
Destinasjon Ballstad Destinasjon Ballstad 813 meter Her kan du på enkelt vis finne ut av hva som skjer på Ballstad og hva Ballstad har å ...
Lofoten Food Studio Lofoten Food Studio 859 meter En fantastisk opplevelse i en unik atmosfæren ,og ikke minst maten som blir tilbered...
Patentslipen A/S Ballstad Patentslipen A/S Ballstad 1 km slip,aluminium,plast,stål og tre arbeid.
LoveLunch LoveLunch 1 km Lofoten har mye godt å by på hva mat angår. LoveLunch er et utvalg av lokalproduserte...
Ballstad Fisk AS Ballstad Fisk AS 1 km Møte med dette fiskeværet var positivt. Kjekke folk som jobbet der og dei hadde uende...
Anmeldelser
Oversatt av Google Finnes ikke/tar besøk. Vi dro hit bc Facebook-siden deres sier at du kan besøke gården deres og de gjør turer/opplevelser. Vel... vi så noen lam, men ingen mennesker. Facebook-bildet deres viser en gul hytte med ordene «Gårdutsalg» som betyr «kjøpe gårdsproduktene deres». Den gule hytta var der men ordene ble malt over med gul maling. Så jeg tror ikke dette stedet tar besøkende lenger. Ønsker du å kjøpe produktene deres, besøk Sareptas Hus på Ballstad. : Original Does not exist/take visitors. We went here bc their Facebook page says that you can visit their farm and they do tours/experiences. Well... we saw a few lambs but no people. Their Facebook picture shows a yellow cabin with the words “Gårdutsalg” which means “shop for their farm produce”. The yellow cabin was there but the words were painted over with yellow paint. So I don’t think this place takes visitors anymore. If you want to buy their produce, visit Sareptas Hus in Ballstad. :
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler