facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fagforbundet Indre Fosen

Fagforbundet Indre Fosen

Info

Fagforbundet Indre Fosen er den største fagforeningen i Rissa og Leksvik kommuner med ca 850 medlemmer i offentlig og privat sektor. På denne siden vil vi komme med aktuell informasjon til våre medlemmer.

Historie

Fagforbundet ble etablert den 17. juni 2003, etter en sammenslåing av Norsk Kommuneforbund (stiftet 1920) og Norsk helse- og sosialforbund (stiftet 1965).

Fagforbundet Indre Fosen ble etablert 15. mars 2017 etter sammenslåing av Fagforbundet Leksvik og Fagforbundet Rissa.

Fagforbundet Indre Fosen er Den største fagforeningen i Rissa og Leksvik kommuner med et medlemstall på over 850 medlemmer

I Fagforbundet er vi nå over 355 000 medlemmer, og i vekst. Omtanke, solidaritet og samhold er verdier som ikke blir umoderne.

Vår oppgave

Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår. Som Rissa og Leksvik kommuners største arbeidstakerorganisasjon har vi også tyngde og politisk gjennomslagskraft til å styrke og videreutvikle tjenestene i kommunene.

Fagforbundet organiserer arbeidstakere i kommunale, fylkeskommunale, statlige, private og offentlige virksomheter og i sykehusene med alle støttefunksjoner. Lærlinger, skoleelever og studenter er også velkomne som medlemmer.

Fagforbundet mener at kommunene skal ha sunn økonomi, fordi du skal ha tilgang på gode velferdstjenester uansett hvor du bor og hvor tykk lommebok du har. Av samme grunn jobber vi også for bedre kvalitet og gode yrkesfaglige tilbud, og mot privatisering og konkurranseutsetting.

Fagforbundet arbeider for likestilling og likeverd i et mangfoldig arbeidsliv. Vi kjemper for likelønn og lik status mellom kvinnedominerte og mannsdominerte yrker.

Adresse: Rådhusveien 13, 7100 Rissa, Norway
Telefonnummer: 73852715
By: Rissa
Rute: Rådhusveien 13
Postnummer: 7100


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Nærliggende lignende selskaper
Fosen historielag Fosen historielag 142 meter Fosen historielag er et spennende historielag for kommunene Osen, Roan, Åfjord, Bjugn...
Huskonsertene i Rissa • House Concerts in Rissa Huskonsertene i Rissa • House Concerts in Ri... 803 meter Huskonsertene i Rissa tilbyr musikk av en høy kunstnerisk nivå som ikke er lett tilgj...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler