facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Familiehelse

Familiehelse

Info

Mental og fysisk helse.
Rens kroppen med mat!
Noen av de beste næringstilskuddene på markedet.
- bedre effekt av trening
- ned i vekt
- mer energi
- bedre søvn
- mage og tarm i balanse
- mindre smerter
- personlig oppfølging <3

Historie

Familiehelse er rett og slett helse for hele familien!
Kunne du tenke deg noe av dette?

- bedre helse og en lettere hverdag
- å forebygge helseplager
- bedre livskvalitet
- mer energi og bedre søvn
- vektreduksjon
- mage og tarm i balanse


Da kan jeg hjelpe deg!

Opprinnelig er jeg fra Svene utenfor Kongsberg, men bor nå i Nes i Akershus med mann og to små barn. Jeg jobber med rensedietten CellRESET original (28 dagers dietten). I tillegg er jeg forhandler av noen utrolig gode næringstilskudd fra Tyskland.

Hele familien (inkludert meg selv) har brukt produktene siden februar 2017 og fått en helt annen livskvalitet. Mannen min hadde mye vondt i hodet, men etter bare et par uker, merket han stor forskjell og har ikke hatt vondt i hodet siden. Jeg hadde ikke sovet på 5 år, og etter å bare 2 uker, sov jeg bedre enn noen gang. I tillegg har vi fått orden på magen som nå fungerer.

Produktene er produsert i Tyskland og har patent på alle produktene sine. De har GMP standard, det vil si høyeste krav til renhet og er laget av økologiske grønnsaker. I tillegg har de den unike egenskapen at de næringsopptaket blir høyt da den går direkte til cellene (NTC - næringstransport konsept). Alle vitaminene er gjort vannløselige. De står på Kølner liste og er tillatt som nærings produkt i Norge. Næringstilskuddene er produsert av PM International, et familieeid foretak og har eksistert siden 1993. Det er et av verdens fremste direktesalgsforetak og har fokus på helse, sunnhet og familie.

Grunnpakken består av Energidrikk: inneholder hele vitamin B komplekset, brunalger og C vitamin. Den øker blodsirkulasjonen og forbrenningen av karbohydrater. Den gir også bedre konsentrasjon og økt prestasjonsevne.

Mage og tarm: inneholder økologiske frukt og grønnsaker, probiotika og fiber. Den er veldig god for magen og bygger opp immunforsvaret i tarmen. Den har også en rensende effekt, stabiliserer blodsukkeret og øker næringsopptaket. I tillegg inneholder den gurkemeie for immunforsvaret.

Restitusjon: inneholder de viktigste mineralene. Magnesium, krom og zink, samt D3. Den er viktig for riktig PH-balanse, styrker skjelettet, gir bedre hud, hår og negler. Den er god etter trening for å justere syrebalansen i kroppen i tillegg til at den kan gi bedre søvn, regulere blodsukkeret og fjerne søt suget.
I tillegg kan man velge flere fantastiske produkter som bidrar til bedre helse.

Hvem kjenner du som kunne være interessert i et produkt som dette? Ta kontakt på telefon, pm, eller epost, så får du en epost med informasjon.

Produkter

Næringstilskudd, vannløselige med høyt opptak. Helt rene og tilpasset hele familien.

Adresse: Huservegen 79, 2170 Fenstad, Akershus, Norway
Telefonnummer: +47 45600101
By: Fenstad
Rute: Huservegen 79
Postnummer: 2170



relaterte søk: helsestasjon frogner sørum, helsesøster sørum, åpen helsestasjon sørumsand, frogner helsesenter sørum, jordmor sørum kommune, frogner helsestasjon jordmor
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Familiehelse.

Fenstad helse/skjønnhet

åpningstider, plassering. Huservegen 79 kart bykart, satellitt visning. Familiehelse adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Familiehelse. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Familiehelse med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler