facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fana Sparebank

Fana Sparebank

Info

Eiendomsmegler i Bergen. Kjøp og salg av bolig, eiendom, hus, hytter, leiligheter, prosjektmegling, næringsmegling, næringseiendom.

Adresse: Østre Nesttunvei 1, 5221 Nesttun
Telefonnummer: 915 03411
on.knaberapsanaf@modneie
By: Nesttun
Rute: Østre Nesttunvei 1
Postnummer: 5221


åpningstider

Mandag: 08:00 - 20:00
Tirsdag: 08:00 - 20:00
Onsdag: 08:00 - 20:00
Torsdag: 08:00 - 20:00
Fredag: 08:00 - 20:00


relaterte søk: fana sparebank kundeservice, fana sparebank eiendom, fana sparebank bergen, fana sparebank åsane, fana sparebank nesttun, fana sparebank innlogging, fana sparebank åpningstider, fana sparebank lagunen
Anmeldelser
Det var imponerende å se hvor kjapt Fana Sparebank reagerte, med Isak Dahlin og Tommy Gerrard på saken innen ti sekunder etter at vi tok kontakt. Disse meglerne har virkelig vist hva de er gode for. De har ikke bare vist ekte engasjement og dedikasjon til jobben, men også levert topp service og innovative metoder for å trekke oppmerksomhet til boligen vår. De landet oss en avtale vi er fornøyde med. Helt ærlig, hvis du skal selge i Bergen, er disse guttene å gå til.
Det er en fornøyelse å ha byttet fra en storbank Nordea til Fana Sparebank sin filial på Os. Lokalene innbyr til å gå innom uten en har et bestemt ærend. Blir alltid tatt vennlig i mot. Betingelsene er minst like gode som de jeg hadde før og tryggheten av å kunne få personlig bistand og ikke måtte vente i telefonkø er og viktig. Torstein Næsheim
Gode spare renter. Rimelige «tjenester». IKKE en gebyr grådig bank. Har god service på tlf og er en personlig bank med tre lokale kontorer. Så langt… meget fornøyd.
Beste banken i manns minne. Bokstavelig talt mitt og barnas livs beste bankopplevelse. Ble tatt imot med et stort varmt smil, kaffe, sjokolade, et glass vann og sparegris til begge barna. Det finnes ikke bedre bank i Norge. Konkurransedyktig bank på alle måter. 100 prosent!
Jeg har vært kunde i Fana Sparebank i maange år. De har vært en stødig samarb partner i alt jeg har trengt. Suverent bra kundeservice fra fast kunderådgiver over mange år.
Undertegnede har i likhet med resten av familien brukt Fana Sparebank i mange år og har fram til nå vært fornøyd . Dessverre ble dette inntrykket dramatisk endret da min pensjonerte mor, som også er kunde, ønsket å ta opp et senior-lån eller et fleksi-lån med garanti i bolig. Det ville være snakk om et lån på mindre enn 50% av boligens verdi. Vi ønsket derfor å få komme inn og diskutere hvilke muligheter som forelå. Før vi kom så langt fikk vi imidlertid kort og greit beskjed om at senior-lån var avviklet hos Fana Sparebank og at noe annet lån sannsynligvis ikke ville være ikke aktuelt pga. hennes alder og mangel på annen inntekt enn hennes pensjon. Jeg synes det er trist og egentlig litt respektløst at Fana Sparebank tydeligvis lever i den villfarelsen at pensjonister i realiteten ikke har behov for noen leverandør av bank tjenester. Heldigvis har andre banker i regionen forsikret oss om at de kan hjelpe, men det burde vel streng tatt være unødvendig for en pensjonist å bytte leverandør av banktjenester for å få gjennomført det som er en trygg investering for Fana Sparebank...?
Dårlig service. Flaske løfter. Jeg anbefaler ikke denne banken. Jeg er ikke fornøyd.
Uendelig treigt å få gjort noe i denne banken! Vil anbefale å ikke skaffe BankID fra fana sparebank.
Fra å være en svært god bank tidligere er de nå havnet totalt på den andre siden av skalaen. Anbefaler ikke denne banken til noen.
Dårlig kundeservice, uprofesjonelt, bruke lang tid og gjøre ting. Kunden kommer sist. Ikke bruk denne banken
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fana Sparebank.

Nesttun økonomisk tjeneste

åpningstider, plassering. Østre Nesttunvei 1 nesttun bank kart bykart, satellitt visning. Fana Sparebank adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fana Sparebank. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fana Sparebank med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Forbruksbanken.no Forbruksbanken.no 46 meter En veldig god tjeneste som oppnådde det jeg var på jakt etter.
Gjeldfri.no Gjeldfri.no 47 meter Vi er veldig fornøyd med jobben av Adam Dean Ahlquist, fort og fantastisk service. Mv...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler