facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fangene på Fortet Stavanger

Fangene på Fortet Stavanger

Info

Fangene på Fortet blir et unikt eventyr! Samle vennene dine, lag et team og løs oppgavene i rommene.



"Samle vennene dine, lag et team og løs oppgavene i alle de ulike rommene.Det passer for unge og gamle, stor eller liten uansett anledning; teambuilding, kickoff, bursdagsfest, firmafest, utdrikkingslag og venner. Hele året!I likhet med TV serien Fangene på Fortet, handler det om å samarbeide i team og løse små og store utfordringer og samle så mange poeng som mulig.Hos oss finner du alt for en uforglemmelig dag med 46 ulike utfordringer, bar, møterom og konferansefasiliteter.#HvemUtfordrerDu?"
Adresse: Lagårdsveien 60, 4010 Stavanger, Norway
By: Stavanger
Rute: Lagårdsveien 60
Postnummer: 4010



relaterte søk: Fangene på Fortet pris, Fangene på Fortet studentrabatt, Fangene på Fortet Oslo, Fangene på Fortet Stavanger parkering, Fangene på Fortet Stavanger pris, Fangene på Fortet Nydalen, Fangene på Fortet Bergen, Fangene på fortet Frankrike
Nærliggende lignende selskaper
The Cube Escape Stavanger The Cube Escape Stavanger 0 meter The Cube Escape er en lagkonkurranse inspirert fra "escape rooms" man skal løse over ...
Freedome Trampolinepark Stavanger Freedome Trampolinepark Stavanger 1 km Flott plass for ha det gøy for de små og store.
Anmeldelser
Veldig bra opplegg. Høy for både familie og firma.
Vi var fire stykker. Jeg tror rommene kanskje er tilpasset 3 på en gruppe. Vi hadde det veldig moro. Jeg kan anbefale stedet til de som er nyskjerrig å prøve.
Vi var en stor gruppe og bestilte Cæsar salat til lunch. Anbefales IKKE. Ellers, flotte lokaler og supert team bulding opplegg
Vi var tre stykker, og vi storkoste oss! Hjernetrim, fysiske utfordringer, timing og andre morsomme og varierte oppgaver. Man får en brikke som du kommer inn på rommene med, som samtidig viser andre gjester at rommet du bruker er opptatt. Du får en viss tid å løse oppgaven på, ikke vær redd for å undersøke i kriker og kroker, re-gruppere og forsøke igjen. Det er lovt, og noen ganger nødvendig. Mat er der på plassen men da må man bestille i forkant, der er mer info på nettsidene. Så hvordan det er med glutenfritt er jeg usikker på, men det er de sikkert behjelpelig med. Greier dere over 1000 poeng, og komme inn p å VIP området med flere oppgaver? Dette er så skøy for både unge og voksne.
Det var mange artige rom, ikkje gale slitasje. Eit rom med kablar, måtte vi sjølv fikse eine kabelen for å kunne fullføre oppgåva. Elles lukta det kloakk i korridoren. VIP-biten var litt antiklimaks.
Spennende konsept, men det kunne godt vært litt mer forklaringer til en del av aktivitetene, slik at man ikke er helt lost og ikke aner hva man skal gjøre. Det ble litt for mye tilfeldig om man får det til eller ikke. Men det er kanskje også poenget? Uansett gøy og tiden går utrolig fort.
Kjekt opplegg. Mangler kanskje litt mer atmosfærisk opplevelse. Det er også såpass mørkt at å lese instruksjoner uten lykt kan være irriterende.
Litt mange oppgaver eller rom som var ute av drift da vi var der. Ellers var det dyr drikke, 50kr for ett lite glass med brus. Anbefaler alle å ta med selv. Mye antibac stående rundt i lokalet, dette var bra. Og veldig hyggelig og imøtekommende personale.
Gøyale oppgaver med forskjellig vanskelighetsnivå. Vi rakk ca 15-20 rom på vår første tur dit og det er vel kanskje litt under halvparten. Så vi kan godt reise dit igjen :
Utrolig god kundeservice. Hyggelige ansatte.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Fangene på Fortet Stavanger med offentlig transport


Statens hus 60 meter
2
3
4
E90
FB40
N84
X30
X31
X39
X40
X44
X50
X60
Rektor Steens gate 130 meter
11
N85
Christian Jacobsens gate 160 meter
11
N85
Vålandsbakken 320 meter
2
3
4
E90
FB40
N84
X30
X31
X39
X40
X44
X50
X60
Butlers gate 340 meter
11
N85

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler