facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Farris Bad

Farris Bad
Adresse: Fritzøe Brygge 2 , Larvik 3264, NO
Telefonnummer: 33 19 60 00
By: Larvik
Rute: Fritzøe Brygge 2
Postnummer: 3264



relaterte søk: Farris Bad behandlinger, Farris Bad innsjekk, Farris Bad priser, Farris Bad spa, Farris Bad tilbud, Farris Bad gavekort, Farris Bad badetøy, Farris Bad MIN SIDE
Nærliggende lignende selskaper
Quality Hotel Grand Farris Quality Hotel Grand Farris 601 meter Utrolig hyggelig personale som arbeider her! Fikk mye hjelp fra hvor å parkere gratis...
Trudvang Gjestegaard Trudvang Gjestegaard 625 meter Litt små rom men helt greit for kortere opphold. Mellomlanding før videre reise til D...
Nevlunghavn Gjestgiveri Nevlunghavn Gjestgiveri 4 km Super mat! Ferske lokale råverer, flott tilbredning og god drikke! Lokalene er nydeli...
Anmeldelser
Var her på våren i år og det var et herlig opphold med tre venninner. Vi fikk to dobbelt-rom med dør mellom som gjorde hele opplevelsen enda bedre, da vi kunne være sammen på begge rommene. Det som dessverre trekker ned var middagen. Helt fantastisk at det fantes et plantebasert alternativ på begge spisestedene på spa-et! Jeg bestilte stekt blomkål, og dette var en fin rett i utgangspunktet. Dessverre var det for lite smak tilsatt og sparsomt med balsamico-glaze som var eneste smakstilsetningen. Det hadde vært fordel om det også var noe planteprotein til retten slik at det blir et fullverdig måltid noe laget med bønner, linser, kikerter eller lignende. En av de jeg var med bestilte kylling som ble opplevd som tørr og med lite smak. Middagen i restauranten var også veldig overpriset i forhold til kvaliteten på måltidet - og vi endte opp med å måtte ordne oss noe mer mat senere. Håper på at middagstilbudene blir forbedret i framtiden. Frokostbuffeen var riktignok veldig bra med gode plantebaserte alternativer plantemelk, planteyoghurt, noen syltetøy! Her kan det dog også gjøres ytterligere forbedringer for et fullverdig plantebasert tilbud, som for eksempel et større utvalg av plantebaserte pålegg. Alt i alt fornøyd med opplevelsen og glad for at Farris har alternativer for dem som vil spise mindre kjøtt. Ser fram til å komme tilbake!
Positivt med spa: herlig spa med ulike aktiviteter som passer alle. Du kan lett tilbringe timer her uten at det blir kjedelig. Gratis te og frukt i roligområder, totalt mobilfritt - fantastisk! Negativt med spa: Stor pågang på visse steder. Roligområdet, for eksempel, kan innby til venting før man finner sitteplass. Noen av funksjonene ved de ulike apparatene bobler ved boblebad virket ikke. Positivt med rom: Rommene er elegante og romslige. Kaldt hvis du vil ha kaldt, varmt hvis du vil ha varmt. Herlige senger! Du sover veldig godt der! Positivt med maten: Rett og slett nydelig! Vi inntok lunsj på avreisedagen fordi maten var så god! Positivt med service: Vi ble møtt av hyggelig betjening fra ankomst til avreise. Vi opplevde noe surr med en bestilling den ene dagen og fikk den beste servicen for å bøte på feilen. Vi er godt fornøyde. Pris: Noe kostbart.
Jeg tok inn på Farris bad for min årlige tradisjon for å feire bursdagen min. Jeg er veldig glad i å nyte eget selskap, og å unne seg en tur på spa er en fantastisk måte å feire på. Jeg har vært på de fleste spa i Norge, og for meg er det ingen spørsmål om hvilket spa jeg velger dra på. Her blir du møtt av imøtekomne, serviceinnstilte og blide ansatte som alltid gjør det lille ekstra for at du som gjest skal føle deg ivaretatt. Jeg vil spesielt anbefale maten på Seaside bar, jeg måtte stadig vekk tilbake for å bestille den nydelige vegetarretten sopptaco, den var himmelsk! Jeg missa frokosten, fordi sengene var så behagelige å ligge i at det rett og slett var vanskelig å stå opp. Jeg deltok på flere saunaritualer, og det var en opplevelse for livet å delta på rituale med samurai-auffguss hvor verdensmestre fra Japan var på besøk for å holde disse ritualene. Jeg valgte superior-rom med utsikt mot strand og hav, og anbefaler dette rommet da det gir en ekstra prikk over ien å nyte solnedgangen fra terrassen, og å sovne til bølgeskvulp. Jeg skulle egentlig kun bli for en natt, men jeg greide bare ikke dra, så jeg booket meg inn på en natt til. Jeg følte meg litt som en slitsom gjest noen ganger da jeg stadig ringte ned til resepsjonen med spørsmål, men ble alltid møtt med respekt og hjelpsomme ansatte. Spa-anlegget har mye å by på, mine favoritter er mineralbadet, kaldkulpen og urtesauna. Jeg anbefaler også Skagerrak stranda etter et besøk i event-saunaen. Det er virkelig forfriskende å ta en avkjølende dukkert under åpen himmel for å kjøle seg ned. Spesielt etter mørket har lagt seg hvor du kan se opp på stjernehimmelen. Jeg skriver ikke ofte anmeldelser, men oppholdet på Farris bad var rett og slett perfeksjon, og det føler jeg at jeg må formidle videre til andre som lurer på om de skal booke en natt eller to. Tusen takk for at dere ga meg den beste feiringen og oppholdet jeg ikke engang kunne drømt om, Farris Bad. Jeg er utrolig takknemlig og avslappet etter mitt besøk.
Man har The Well så har man Farris som er The OK. Det positive: - Maten var god - Alt virket rent Det negative: - Greide aldri å slappe helt av da man har veldig satte tidspunkt for når man får lov å være i spaområdet, I forhold til The Well - Dårlig skilting i hele bygget, vi og flere slet med å finne badsturitualene og ingen ansatte var å kunne spørre i nærheten - De få ansatte vi prata med virket som sommervikarer med at de ikke visste om hvordan reglene rundt å møte opp presist ved mat-tidene var viktig eller ikke - Folk respekterte ikke stille-soner, og ingen ansatte passet på eller tok tak i det - Folk satte ikke på sine håndklær i saunaen selv om det var påbudt, og ingen ansatte passet på - Spatid og spisetid var så tett opp mot hverandre at vi enten fikk glipp av spa eller tid for mat pga det er så stor distanse mellom rom og restaurant/spa at man bruker ekstra lang tid på det - De få ansatte vi pratet med hadde ikke peiling på basis-ting som matrutinene i bygget når det kommer til oppmøte - Ganske dyrt i forhold til alt som er nevnt. Greit å ha anlegget ut, men anbefaler ikke dette videre.
Veldig hyggelig mottakelse . Hadde bestilt tidlig innsjekk kr 350, synes normal innsjekk kl 1600 er sent. Spa'et er kjempeflott, har vært på mange ,og 3 ganger på Farris Bad før. Var skeptisk på maten, men denne gangen var den grei nok. . Fint med sunne shot'er til frokost. Var badedrakter å få denne gangen. Sjokkerende nok, var de brukbare til oss, som bruker endel x'er.Deilig med havsbad,selv om det er midt i oktober. Sjokoladen på rommet hadde bestilt bobler og sjokolade var fantastisk, som vi koste oss med på balkongen. Altså, veldig fornøyde.
Litt forvirring ved innsjekk, som nok resulterte i forvirring ved utsjekk. Fikk beskjed ved utsjekk om at jeg ved innsjekk var satt opp på feil rom som vi hadde fått og brukt. Og ville ha betalt selv om vi betalte alt ved ankomst, da vi hadde bestilt en pakke. Men dette løste seg der og da. Spa var fint med fler muligheter av badstuer og stille soner. Dog stillesonene ikke ble overholdt. Det var ikke mye personale å se. Som sørget for at dette ble etterfulgt. Så vi som brukere av lokalene må informere andre brukere om dette. Som igjen blir forstyrrende. Jacuzzi som var ute var det ofte litt kø for å få plass. Vi hadde due massasje som vi begge var meget fornøyd med. Rom: Fint rom og fint bad, selv til standard rom å være. Sto til forventningene. Nok til å oppholde seg mellom aktivitetene som spa og middag. God myk seng. Litt vanskelig å forstå seg på lys bryteren og bryter til ac. Endte med å nappe ut lyskortet for kvelden. Skulle justere ac på morgenen. Den endte med å blåse kald luft. Men skjønte ikke hvordan dette skulle skrus av. Ble til slutt veldig kjølig på rommet. Fremkommelighet til fots: Lett å finne frem til rom, spa og restaurant. Mat og drikke: Veldig fornøyd med middag, oppgraderte fra 2 til 3 retters. Hyggelig kelner. God vin og greit utvalg på øl. Stiv pris i restaurant og minibar.
Vi er super fornøyde med oppholdet våres. Fantastisk service, utrolig hyggelig staff. Kjempe fine rom og deilig spa! Yoga og meditasjon var også en deilig start på dagen. Middagen var litt vel små porsjoner, men frokosten veide det opp! Alt i alt en fantastisk, deilig og avslappende opplevelse. Anbefales på det sterkeste!Rom: 5/5
Vi var 11 personer som hadde booket et mellom 22/10/22 - 23/10/22. 9 av våres kollegaer fikk superior rom! Mens jeg og to andre av mine kollegaer som delte rom sammen ikke fikk dette! Dessuten fikk vi et vanlig rom, med svært dårlig utsikt og liten bad! Vi burde ha fått beskjed i forkant om dette var greit for oss, men det skjedde aldri. Det blir aldri mer turer til Farris bad i fremtiden!
Hadde ikke rom, bare spadag med lunsj. Helt suverent. Masse ulike ting å velge mellom. Virkelig nytelse. Fint å være med på olje/urte " vind " i badstu. Selv om det var ganske mange mennesker der, var det stille og lett å finne plass uten kø eller sammenstimling. Lunsjen? Wow. Vil anbefale å kle på seg til lunsjen, det ble litt kaldt i badekåpe. Et minus var at jeg ikke fant håndkle og badekåpe der jeg hang det. Men fikk nytt. Alt er likt. Anbefales og tenker ofte på opplevelsen.
Fikk dagspa med lunsj i 40 års gave av venninne. Utrolig fint opplegg. Fikk testet så og si alle fasiliteter. Fantastisk eventsauna som vi benyttet oss av 2 ganger. Deilig lunsjbuffet med alt man kunne tenke seg. Har man Cøliaki burde man snakke med de på forhånd da dette ikke var særlig tilpasset cøliakere. Anbefaler å gi dette i gave til en du er glad i, og vil ha god og avslappende kvalitetstid sammen med.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler