facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Farsund 365

Farsund 365

Info

F365 jobber for å
- styrke kommunen som feriedestinasjon

Historie

Farsund 365 AS er Farsunds lokale næringsapparat som samler kommune, næring, handel og turisme i en felles organisasjon for vekst og utvikling i Farsund kommune.

Selskapet arbeider komplementært i forhold til regionale aktører og eies i fellesskap av Farsund kommune og næringslivet gjennom Farsund Næringsselskap og Farsund & Lista Handelsstand.

Navnet «Farsund 365» sier tydelig noe om de forpliktelsene eierne har. FK, FNS og FLH forplikter seg til å jobbe for næringsutvikling og vekst gjennom selskapet med fokus på å skape aktivitet, attraktivitet og legge til rette for etablering gjennom hele året. Farsund 365 symboliserer også et konsept hvor de ansatte i selskapet skal skape begeistring for Farsund 365 dager i året.
- Internt i kommunen skal det skapes grobunn for stolte og gode ambassadører, og jobbes for å gjøre hverandre enda bedre.
- Eksternt skal selskapet bygge merkevaren Farsund.

Farsund365 jobber for at gjestene skal få gode, unike opplevelser sommer som vinter, og markedsføre Farsund som et godt besøksmål 365 dager i året.

Motto
"Alt henger sammen med alt"

Det er derfor viktig for et lokalsamfunn og samle de gode kreftene, og jobbe på samme lag for å få kraft til å løfte samme for vekst og utvikling.
Et godt tilrettelagt reisemål, vil være et godt lokal samfunn – og motsatt. Et godt miljø for etablering vil være et godt bosted, og attraktive jobber vil tiltrekke seg innflyttere.

Ansatte:
Nærinssjef/Leder: Patricia Hartmann
Turistsjef: Ann Helen Eriksen
Sekretær Handelsstanden: Svein Olav Pedersen

Selskapet er lokalisert i Portnerboligen i Farsund.

Styret
Leder:Vidar Torsøe, (rådmann)
Nestleder: Lill Hege Hals, (industri)

Styremedlemmer:
Tove Løkke-Øwre, (tjenestenæring)
Arnt Abrahamsen, (ordfører)
Alf Erik Martinsen, (handel, reiseliv og gårdeiere)
Arne Marthinsen, (industri)

Adresse: Torvgaten 2, 4550 Farsund, Norway
Telefonnummer: 38382000
By: Farsund
Rute: Torvgaten 2
Postnummer: 4550


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Farsund 365.

Farsund fellesskap

åpningstider, plassering. Torvgaten 2 farsund turistinformasjon kart bykart, satellitt visning. Farsund 365 adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Farsund 365. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Farsund 365 med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Hva skjer i Farsund kommune? Hva skjer i Farsund kommune? 43 meter Trykk på INNLEGG til venstre og scroll ned. Arr. er ikke alltid etter dato.Ikke ansva...
Visit Farsund Visit Farsund 638 meter Velkommen innom til en prat, vi ønsker oss besøk av turister og lokalbefolkning!
Farsund Badehus Farsund Badehus 890 meter Utrolig fin badstue med vakker utsikt. Flotte badefasiliteter, både for små og store....
Flykjøkkenet TAKE AWAY Flykjøkkenet TAKE AWAY 2 km Mandag - fredag 08:30 - 17:00 Varm Mat - dagens middag, gryteretter og asiatisk hver ...
EKKO fritidsklubb EKKO fritidsklubb 265 km EKKO fritidsklubb holder til i Farsund kommune og er en fritidsklubb for barn og ungd...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler