facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fasadefornyeren SA

Fasadefornyeren SA

Info

Vi er forhandler for Vimax vedlikeholdsfrie vindussprosser og skodder, hagestuer,dører, vinduer og rekkverk
Tlf: 46693644 [email protected]

Historie

FasadeFornyeren startet høsten 2007 ved at vi inngikk franschiseavtale med Vimax om salg og produksjon av vedlikeholdsfrie vindussprosser i distriktet Nord Rogaland og Sunnhordaland .

Det viste seg etterhvert å. bli et fruktbart samarbeid og sommeren 2009 sluttet jeg i annet arbeid og satset på full tid i firmaet.

Målsetningen til Fasadefornyeren er å kunne tilby et utvalg av produkter og tilbehør som gjør bolig og uteplassen til et område som innbyr til mer nytelse og rekreasjon en som en årlig stor arbeidsoppgave som nesten er umulig å få gjennomført.

Produktspekteret vårt spenner over Vimax vedlikeholdsfrie vindussprosser i pvc. Rekkverk og terrassebord i kompositt materialer til bruk på terrasser, balkonger, verandaer, brygger, kaier, gangveier etc, festemateriell for alle kjente terrassebordsmaterialer både synlig innfesting og ikke minst skjult, espalier i plast i flere utførelser etc, justerbare sokler for bjelkelag til terrasser, takterrasser og andre installasjoner.

Videre kan vi tilby vedlikeholdsfrie glasslister for utskifting av gamle trelister og vedlikeholdsfrie vindusskodder.

Våren 2012 startet vi som forhandler av Santex hagestuer og vinterhager, Santex er Skandinavias eldste og største produsent. Dette er produkter som vi venter oss mye av i årene som kommer.

Våren 2014 inngår vi avtale med Gapo AS om å forhandle deres garasjeportløsninger i vårt dekningsområde .Gapo har produsert garasjeporter i snart 30 år. Det hele startet i 1983 med produksjon av leddporter i furu og redwood. Nå er Gapo en av de største produsentene i Norge av stålporter, designporter og industriporter.

Adresse: Siriveien 3, 5516 Haugesund, Norway
Telefonnummer: 46693644
on.kivsremmerf@viel
By: Haugesund
Rute: Siriveien 3
Postnummer: 5516



relaterte søk: vindussprosser, pvc sprosser, sprosserammer, vimax, sprosser på nett, sprosser til vindu, sprosser pvc pris, hva koster sprosser
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fasadefornyeren SA.

Haugesund lokal bedrift

åpningstider, plassering. Siriveien 3 kart bykart, satellitt visning. Fasadefornyeren SA adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fasadefornyeren SA. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fasadefornyeren SA med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler