facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fauske Bygdetun

Fauske Bygdetun

Info

Vi har mange arrangement gjennom hele året. I Rødbrakka har vi et stort utstillingslokale der vi tar inn temporære utstillinger. Våre faste utstillinger: den nordnorske fiskerbonden, stor tekstilutstilling og den lokale helbrederen Johannes Brateng.



"Her kan du ta turen innom enten du ønsker å lære mer om Fauskes historie, eller bare ønsker å slappe av i en travel hverdag. Vi har et anlegg der det er gode muligheter for å grille, aktiv lek, og opplevelser av kunst og kultur.Museumsutstillingene er åpen for omvisning i sommersesongen ca. midten av juni - midten av august og ellers i året på bestilling. Omvisningen handler om livet, arbeidet og hverdagen til den nord-norske fiskerbondefamilien. Vi har også en utstilling om helbrederen Johannes Brateng som var en betydelig personlighet, både her i distriktet og også utover landegrensene."
Adresse: Sjøgata 46, 8200 Fauske, Norway
Telefonnummer: 90733674
By: Fauske
Rute: Sjøgata 46
Postnummer: 8200


Anmeldelser
Et koselig sted å besøke. Alltid stille og rolig der
Fin plass å stoppe på ta med mat og sitte ved sjøen og spise. Ambefales
Fint sted med behagelig atmosfære hvor det er mulig å spille frisbee golf, grille, sitte ned og nyte stillheten, eller vandre litt omkring å betrakte de fine gamle bygningene.
Jeg går nemmelig tur her hver dag. Her treffer man kjentfolk også. Jeg trives veldig godt på.denne syrekningen
Fint sted for barna kan leke der.hvet ikke så veldig mye da jeg var bare en snartur innom,men det er baking der av en kone og noen hus på plassen som det blir omvisning på.
Lite usikkert med kontakt, svarte ikke på meldinger på Facebook om event som de reklamert om der. Eller fint og bra historie. Passer også bra at bare gå rundt her og nyte omgivelsene som i en park.
Kjempefin plass å ta middagen på en av flere ildsteder. Bare så synd det ikke er lov å telte i en bortgjemt plass. Bestyrerinnen fra vestlandet trakk ned 2 stjerner.
Koselig lite museum med utstilling av lokale ting og fra gruvedrift i Sulitjelma.
Kan selv velge om man vil ha guide eller ikke, godt med informasjon på de forskjellige byggene
Fantastisk plass å slappe av på, mange fine minner og turer her. Anbefales på det varmeste å ta en tur hit
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler