facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fausko Skysstasjon

Fausko Skysstasjon

Info

Opplev den genuine delen av Hemsedal på Fausko. Vi kombinerer historie og tradisjon med moderne konferansefasilitetar og utsøkt mat. Med beliggenheit eit steinkast utanfor den mest "hektiske" delen av Hemsedal er Fausko alternativet.

Adresse: Fausko, 3560 Hemsedal
Telefonnummer: 32055100
on.oksuaf@tsop
By: Hemsedal
Rute: Fausko
Postnummer: 3560



relaterte søk: fausko bryllup, fausko festivalen, fausko amfi, fauskivalen 2017 program, fauskivalen 2018, fauskivalen billetter
Nærliggende lignende selskaper
Brygga 11 Skarsnuten Brygga 11 Skarsnuten 2 km Brygga 11 Skarsnuten, restaurant på Skarsnuten hotell. Sjømatrestaurant som drives av...
Æljskaret Æljskaret 2 km Æljskaret er verdens beste sted å samle krefter etter lange, bratte dager på ski.
Skarsnuten hotell Skarsnuten hotell 2 km Restaurantanmeldelse mat - hovedrett grillet ytrefilet medium stekt var seig og lite ...
Hemsetunet Hemsetunet 4 km Fine rom i "moderne" hytte stil. Godt utrustet kjøkken . Fint bad. og badst...
Montana Lodge Montana Lodge 4 km Montana Lodge
Fanitullen Fanitullen 4 km Flott atmosfære og veldig sentralt i Hemsedal - Peppes Pizza og en stor flott bar med...
Harahorn Harahorn 6 km En av Hemsedals flotteste topper
Anmeldelser
Fotograferte bryllup på Fausko i Hemsedal på høsten. Helt fantastisk fint sted å feire bryllup. Selskapslokalet med rustikk låve-stil, koselige hytter og omgivelser som virkelig er hyggelige. Kort reise til fantastisk sted for å fotografere også.
Flott overnattingssted, god mat og hyggelig betjening. Eneste negative er at vi måtte sjekke ut veldig tidlig.
God og fine rom. Hyggelig peis stue og fint kjøkken som vi kunne bruke og lage kaffe etc. Veldig flott løe som var innredet med bar og spise sal, og på/i løa oppe var det kjempe flott bar og scene og kjempe fin festsal. Var og feira en 75 års dag.
Fausko skysstasjon er et viktig kultursentrum i Hemsedal. Blant annet er det her den årlige Fauskofestivalen arrangeres, med internasjonale toppartister. Skysstasjonen er et imponerende anlegg, med amfi, flere utescener og et godt utbygget gardstun. I hovedbygget er rommene funksjonelle, likevel full av atmosfære. Kjøkkenet serverer god, tradisjonsrik mat. En perle!
Fine fasiliteter for faglig innhold på dagtid. God mat samt fin og autentisk opplevelse av kultur på kvelden. Overnatting med sosial arena hvor du kan fyre i peisen. Topp sted, 10 av 10 , vi drar dit igjen.
Tilbrakte ei helg her i sammenheng med bryllup! Har bare gode ting å si om lokalene, eierne og beliggenheten! Anbefales på det varmeste.
Hadde bryllup der februar 2023! Helt magisk sted, fantastisk arrangement utført av Knut og Jeanette! Stedet og folka kan anbefales på det varmeste.
Flotte lokaler for bryllup og fest. Fantastisk mat og øl. Likte spesielt godt deres egenproduserte Fausko ost og øl. Eksepsonelt deilig surdeigsbrød hadde de og, bare det var verdt turen i seg selv.
Holdt bryllup i 2015. Flotte omgivelser, god mat og hyggelig vertskap!
Kjempe flott sted som tar godt vare på god gammel tradisjon for musikk og kultur . Nydelig sted. Knut fausko er rik på kultur og underholdning og historier
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler