facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Feel24 Treningssenter Tromsø Strandgata

Feel24 Treningssenter Tromsø Strandgata
Adresse: Strandgata 5, 7, 9008 Tromsø, Norge
Stat: Troms
Distrikt: Tromsø
By: Tromsø
Rute: Strandgata
Husnummer: 5
Postnummer: 9008


åpningstider

mandag: Døgnåpent
tirsdag: Døgnåpent
onsdag: Døgnåpent
torsdag: Døgnåpent
fredag: Døgnåpent
lørdag: Døgnåpent
søndag: Døgnåpent

Anmeldelser
1.Hendelse: Ble flyttet hit fra annet treningssenter som jeg valgte så jeg ikke hadde bindingstid eller oppsigelsestid kun ut måneden. Så endte jeg opp med å må betale oppsigelse. Jeg ga aldri samtykke om min informasjon kunne bli gitt videre og sa aldri ja til den avtalen jeg måtte betale. Kan ikke forstå at det e lovlig.nn2. Hendelse: Reklamerer for ingen bindingstid men har fortsatt 2 månenders oppsigelsestid. Sier man opp med en gang man starter er man jo bundet i 2 måneder.
Dette er den andre gangen at Feel24 Strandgata aktiverer min gammel, allerede oppsagt treningsavtale fra en annen treningssenter, uten min samtykke. Den første gangen Feel24 sa at det var en feil og fikset problemet. Vi får se hvordan det går denne andre gangen...
Dårlige maskiner, alt for lyst og veldig dårlig kvalitet på utstyr. Anbefaler IKKE
Døgnåpent treningssenter for medlemmer som har alt man måtte trenge for gode treningsøkter. Godt renholdt og sentral beliggenhet i sentrum.
Helt greit treningssenter men det jeg vill trekke fra stjerner er at det er en apparat som er der som man trener foter på å den er som regel opptatt hele tiden, å når du har tid på deg å program man føller, så er det litt iriterende å stå å se på at flere liksom skal bruke det men så bare ligger de å tar bilder å utn å ta det i bruk i flere minutter.. sir ikke at alle gjør det.. men det burde være flere sånne apparater så man slipper å vente lenge.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler