facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Feelgood Media

Feelgood Media

Info

Vårt lille forlags visjon er å utgi bøker
som inspirerer til det gode liv.

Historie

FEELGOOD MEDIA er et uavhengig, norsk forlag, etablert i 2015, som eies og drives av Marit Næss Jørgensen.

Marit er gründeren av Marits Hageplanlegging, Kistebunnen, Sansehager og dette forlaget. I det daglige jobber hun som hageplanlegger/designer og daglig leder av livsstilsbutikken herr&fru Jørgensen i Sandefjord. Hennes egen bok "Råbra Rabarbra - for historien, for helsen, for ganen" er årsaken til at forlaget ble stiftet og avspeiler litt av livssynet, som fokuserer mye på kvalitet innen liv og gamle tradisjoner.

Basis for forlaget er interessen for det estetiske, formidling av stemning og kunnskap i tillegg til en glødende interesse for mat og natur.

FEELGOOD MEDIA ønsker å hjelpe den som har lyst til å gi ut bok, - er i gang med å skrive bok eller - har manuskriptet liggende, men som er litt usikker på hvordan man går videre fra der.

Genren er bøker som reflekterer navnet - vakre bøker som får deg til å kjenne på godfølelsen; eksempelvis hyggelige barnebøker, bøker om mat, dyrking, dekorasjoner, maling, hobby, gode opplevelser, smak, baking, trening og velvære, hage og blomster.

Forlaget har knyttet til seg grafisk designer og språkvasker i tillegg til å ha samarbeid med et av de solide trykkeriene med norsk base, slik at ingen misforståelser skal kunne oppstå i prosessen.

Basert på ovenstående, vil prisen for dette ligge adskillig lavere enn hva du må betale hos de store forlagene. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning til hvordan du kan markedsføre, men du må stå for selve markedsføringsjobben selv.

Erfaring som leder fra det private næringsliv, snart 17 år som selvstendig næringsdrivende og flere år i servicebransjen borger for en vennlig og forståelsesfull kundekontakt og rådgivning som er jordnær og solid.

Hvis du har lyst til å gi ut en bok som du føler passer i vårt konsept, er du hjertelig velkommen til en prat. Ikke vær redd for å ikke kunne stille de "riktige" spørsmålene, her er vi helt jordnære og alminnelige og innstilt på å hjelpe deg.

Velkommen til oss!


Vennlige hilsener fra Marit Næss Jørgensen


Adresse: Bjerggata 9, 3210 Sandefjord, Norway
Telefonnummer: +47911111020
By: Sandefjord
Rute: Bjerggata 9
Postnummer: 3210


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:00
Tirsdag: 10:00 - 16:00
Onsdag: 10:00 - 16:00
Torsdag: 10:00 - 16:00
Fredag: 10:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Sunkost Hvaltorvet Sunkost Hvaltorvet 382 meter Kjempe hyggelig å handle her, her får man gode råd og ja, har alltid en god følelse n...
Match Hvaltorvet Match Hvaltorvet 382 meter Grei butikk og hyggelige ansatte. Forholdsvis dyrt, men det hender de har gode tilbud...
ARK Hvaltorvet ARK Hvaltorvet 385 meter Fin liten butikk med inngang fra ut og innsiden av hvalsenteret. Litt trangt for å ha...
Norli Storgata Sandefjord Norli Storgata Sandefjord 507 meter Hyggelig personale. Ryddige lokaler. Godt utvalg av bøker i forhold til butikkens stø...
TheMa Forlag TheMa Forlag 5 km Vårt første prosjekt er å invitere lesere, pasienter eller pårørende til å skrive sin...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler