facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fefor Høyfjellshotell

Adresse: Lomsetervegen 25, Nord-Fron
Telefonnummer: 61293300
By: Nord-Fron
Rute: Lomsetervegen 25



relaterte søk: fefor høifjellshotell hjemmeside, fefor høifjellshotell mat, fefor høifjellshotell julebord, fefor kart, fefor høifjellshotell webcam, fefor høifjellshotell frokost, fefor høifjellshotell priser, fefor strikkefestival
Anmeldelser
God atmosfære med nydelig utsikt og god mat
Å feire julaften på Fefor Høifjellshotell anbefales virkelig. Et gammelt, koselig og ærverdig hotell som man føler seg hjemme på. Beliggenheten er fantastisk! En skitur rundt Feforvannet anbefales også. Ca 1 mil og ganske flatt. Maten har vært enestående og de ansatte har satt prikken over i-en med sin gjestfrie væremåte! Hit kommer jeg gjerne tilbake :
Anvefales! Fantastisk hotell med historisk sus. Hyggelig og serviceminded vertsskap og ansatte. Nydelig og variert mat. Flott natur. Et hotell som egner seg både for større gruppesammenkomster og for ferieopphold for mindre grupper. Gode rom med deilige senger. Positiv hotellopplevelse. Vi kommer gjerne tilbake.Rom: 5/5
Absolutt et hotel som kan anbefales, men unngå rom 526 da dette ligger rett over terrassen utenfor resepsjonen. Her ble det høylytt prat fra ca kl 05.30 , stor gruppe med asiater som sikkert skulle tidlig avgårde. Denne terrassen ble også brukt som røykerom, så hvis man unngår dette rom i eller naborommet så anbefales dette hotel der historien sitter i veggene.
Norges eldste og mest tradisjonsrike høyfjellshotell. Kjempegod mat, fint svømmebasseng, veldig fin slalåmbakke og supre langrennsløyper.
Super service med mennesker som bryr seg om å gjøre en god jobb. Nydelig mat til dugurd, eftasmat, middag og nattmat under Peer Gynt Spelet. Vi hadde full pakke med hotell, mat, kulturinnslag og billetter til Peer Gynt på Gålåvannet - anbefales! Bra hotell beliggende ved Feforvannet, med store, gode rom, om enn med litt variasjon på standarden i den gamle og den nyere delen.
Et hotell med atmosfære. Får litt følelsen av å være satt en del tiår tilbake. Vi var her i forbindelse med Peer Gynt, flott opplegg med tidlig middag og nattmat da vi kom tilbake.
Vi bestilte rom til fire, derav en som har bevegelsesvansker og går med rullator. Presiserte at hhennes rom ikke kunnevære langt fra resepsjonen og på samme plan. Kommer til hotellet, rommet er opp en lang trapp... Ingen heis fra resepsjonen..... Etter mye om og men får vi bruke en service-heis.... Bestilte også en suite for to av deltakerne, med klar melding om at vi ønsket den for å kunne være sammen alle fire - inklusive personen med rullator. Suiten ligger i et annet bygg, riktignok med ganger imellom, men 21 trappetrinn høyere opp.. med rullator.. Ingen heis.... Ingenting av dette ble vi opplyst om når vi bestilte, de bare tok imot ønskene og lovte at alt skulle bli ordnet. I restauranten er vi plassert nesten så langt det går an fra bufeten.. personen med rullator må forsere halve restauranten for å komme frem...og tilbake... Ble ordnet det også etter diskusjon. Rommet som ble tildelt rullatorbrukeren i nærheten av heisen, har for smal dør til at rullator kan tas med på badet... For meg virker det som om hotellet ikke vet hva handicap er, og det er på ingen måte tilrettelagt for handicappede. Egentlig trodde jeg ikke det gikk an å drive uten tilpasning for handicappede i dag... Forøvrig, hotellet skilter med gratis wifi.. mer som SloFi slik det ser ut for meg... 0,83 Mbps ned, 0,75 Mbps opp... og det var på en god måling! Heldigvis er netcom 4g tilsynelatende ypperlig her oppe.... Kan allerede nå si at jeg neppe kommer hit igjen etter dette oppholdet, i hvertfall ikke i følge med noen som er handicappet.
Et veldig trivelig sted med historisk sus! Var der i forbindelse med Peer Gyntspelet, en flott opplevelse som kan anbefales!Rom: 5/5
Vi leide en av de større hyttene. Helt greit, men relativt slitent. Bassenget på hotellet ble flittig brukt med tilsammen 5 små jenter. Opplevde å bli uglesett av de andre badegjestene for at vi hadde med oss småbarn. Alt i alt så var det en hyggelig langhelg, men vi velger neppe Fefor igjen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler