facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Felici Hypnoterapi

Felici Hypnoterapi

Info

Hypnoterapi er bruk av hypnose som terapiform. Dette brukes blant annet ved røykeslutt, fysisk ubehag ,vektreduksjon, uro ,fobier ,flyskrekk og søtsug.

Historie

Mitt navn er Wenche E Strange jeg har vært utdannet sykepleier siden 1993 og har bred erfaring innen sykehus og kommunal sektor. Startet utdanningen innen Hypnoseakademiet i 2010 . Våren 2016 fullførte jeg grunnutdanning i hypnose ved Hypnoseakademiet . I tillegg er jeg utdannet Regresjonsterapeut fra 2010 og 2016 og EFT utøver fra 2016.
Vidreutdanner meg nå for å bli masterhypnoterapeut.
Har hatt mange dyktige lærere i utdanningen , blant annet Andrew Newton , Steven Burgess ,Tania Prince og Ronny Hansen.

Grunnutdanning i Hypnoterapi er godkjent av Klinisk Hypnose Norsk Landsforbund , Norsk Landsforbund av Homeøpraktikere , American Board of Hynotherapy og International Institute of Clinical Hypnosis.

Hypnoterapi er bruk av hypnose som terapi.Hypnoterapi er en tilstand der du er meget avslappet og sinnet ditt er fokusert og konsentrert om en bestemt ting eller handling. Når du er i en hypnotisk tilstand får du tilgang til det ubevisste sinnet hvor mentale og fysisike hukommelsen sitter. Det er i det ubevisste sinnet at vaner og mønstre blir skapt og lagret. Hypnoterapi kan brukes ved blant annet vektreduksjon, røykeslutt, avslapning, eksamens forberedelse, søvnproblemer, søtsug, ubehag, uro og mye mer.

Regresjonsterapi.
Det tar utgangspunkt i glemte opplevelser som ligger lagret i det ubevisste sinn. Slike opplevelser kan stamme fra barndommen eller tiden før fødselen og kan også oppleves som tidligere liv. Disse glemte opplevelsene kan påvirke vårt mentale og følelsemessige liv. For eksempel i form av fobier , uro,ubehag, vektproblemer med mer.


EFT står for Emotional Freedom Techniques. EFT er den mest benyttede teknikken blandt terapeuter , men også mye brukt blandt leger og fysioterapeuter. EFT er en psykologisk form for akupunktur , der man ikke bruker nåler. EFT er energi psykologiske teknikker som arbeider via kroppens energisystem.
EFT innebærer å bruke mild tapping eller trykk på punkter som ligger på energikanalen meridianer som går gjennom kroppen. Punktene som brukes for tapping er der hvor meridian punktene til akupunktur er nær kroppens overflate.
EFT kan brukes i forbindelse med alle slags avhengigheter som for eksempel sigaretter , snop, sjokolade, potetgull osv osv. I tillegg kan man bruke det ved , uro, avslapning, søvnvansker , prestere bedre, fobier, negative tanker, fysiske plager ,flyskrekk og ubehag og mye mer.

Adresse: Mårstien 7 b, 3188 Horten
Telefonnummer: 92235991
By: Horten
Rute: Mårstien 7 b
Postnummer: 3188



relaterte søk: Hypnose Oslo pris, Hypnoterapi Oslo
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Felici Hypnoterapi.

Horten senter for mental helse

åpningstider, plassering. Mårstien 7 b horten personlig veileder kart bykart, satellitt visning. Felici Hypnoterapi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Felici Hypnoterapi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Felici Hypnoterapi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Samtaleterapeuten i Horten Samtaleterapeuten i Horten 2 km Gestalt terapi, psykoterapi, bodypsykoterapi og kognitiv terapi. Jeg har 25 års erfar...
Rød Tråd Coaching Rød Tråd Coaching 2 km Hva er egentlig COACHING? Coaching er en samtaleform der coach og coachee i en period...
J.A. Mindfulness Horten J.A. Mindfulness Horten 2 km Denne siden driftes av Are og Jon. Vi er begge instruktører i mindfulness.
Gestaltterapeut Anne Bergan Gestaltterapeut Anne Bergan 2 km Som gestaltterapeut benytter jeg prosessorientert samtaleterapi med fokus på hele men...
Lavendelhagen Lavendelhagen 3 km Reading/sitting Meditasjon Meditasjon i gruppe Veiledning Husrens
Elke Rønningen Elke Rønningen 3 km Psykolog & Coach som hjelper deg med å leve, lede og levere så godt du kan. I flere å...
Korsvei og Vekst - Gustavsen Korsvei og Vekst - Gustavsen 5 km Veiledning, samtaler og trening med siktemål om å inspirere, lære opp og motivere kli...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler