facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Felleskjøpet Gol

Felleskjøpet Gol
"Destinasjonsbutikk for alt til hus og hage, kjæledyr, jakt og friluftsliv, i tillegg til alt til landbruket. Hos oss finner du et stort sortiment med merkevarer som blant annet Stihl, Gaupen, Gardena, DeLaval, Fiskars, John Deere, Hurtta, Labb og Appetitt.Hos oss finner du produkter og faglige råd for både arbeid og fritid, og vi har en nettbutikk som er åpen for alle. Samvirket Felleskjøpet Agri er eid av norske bønder og det gjør oss i stand til å sikre gode leveranser av råvarer, produkter og tjenester."
Adresse: Husøynvegen 2, 3550 Gol, Norway
Telefonnummer: 99273494
By: Gol
Rute: Husøynvegen 2
Postnummer: 3550


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: felleskjøpet produkter, felleskjøpet glassbygg, felleskjøpet åpningstider, felleskjøpet kløfta, felleskjøpet hagesenter, felleskjøpet verdal, felleskjøpet kundeavis, felleskjøpet klett
Nærliggende lignende selskaper
SHG Transport As SHG Transport As 327 meter
Storefjellstølen Storefjellstølen 12 km Storefjellstølen ligger på Golsfjellet 1030 moh., og eies av Knut Brusletto. Gården d...
Anmeldelser
Grei og betjening,får stort sett det man trenger.
Veldig hyggelig betjening og god service.
Hyggelig betjening- oversiktlig/godt utvalg av varer, spesielt sesongartikler. Trekker litt ned med mangelfulle priser på enkelte varer.
Tja, som forventet av en Felleskjøpet-butikk. Stor og fin butikk med godt utvalg, men jeg synes kundeservicen kunne vært hakket bedre. Her virket de som jobbet der mer opptatt av å skravle med hverandre enn å hjelpe kunder. Nå har jeg kun vært der én gang, men det var i alle fall dette inntrykket jeg satt igjen.
Felleskjøpet på Gol er en helt grei butikk med utvalg som er bra. Har vært med å kjøpt både pellets og jord der og det er veldig greit å bare betale å laste opp i hengeren. Fikk låne tralle sist gang jeg var der. Ansatte der er også veldig hyggelig men syntes selve kasse område kunne vært bedre.
Godt utvalg og hjelpsom betjening
Helt topp service i dag.
Forferdelig service. Ansatte mer opptatt av å ydmyke kunder enn å hjelpe. Ble sendt 3 forskjellige steder for å plukke opp en vare, der 'verkstedgutta' står og ler av deg og forteller at de ikke hjelper.
Godt utvalg, god service.
Veldig bra butikk. Godt utvalg og hyggelig betjening
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler