facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Felleskjøpet Modum

Felleskjøpet Modum

Info

Velkommen til Felleskjøpet Modum på Facebook. Ta gjerne kontakt med oss her, vi besvarer din henvendelse så raskt vi kan.



"Destinasjonsbutikk for alt til hus og hage, kjæledyr, jakt og friluftsliv, i tillegg til alt til landbruket. Hos oss finner du et stort sortiment med merkevarer som blant annet Stihl, Gaupen, Gardena, DeLaval, Fiskars, John Deere, Labb og Appetitt.Hos oss finner du produkter og faglige råd for både arbeid og fritid, og vi har en nettbutikk som er åpen for alle. Samvirket Felleskjøpet Agri er eid av norske bønder og det gjør oss i stand til å sikre gode leveranser av råvarer, produkter og tjenester."
Adresse: Nedmarken, 3370 Vikersund
Telefonnummer: 03520
on.tepojksellef@mudom
By: Vikersund
Rute: Nedmarken
Postnummer: 3370


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: felleskjøpet åpningstider, felleskjøpet hamar, felleskjøpet produkter, felleskjøpet kløfta, felleskjøpet hønefoss, felleskjøpet trondheim, felleskjøpet drammen, felleskjøpet bergen
Anmeldelser
Suveren service
Kunne vært litt mer kundevennlig. Tok lang tid før det kom noen til kassen
Kjøpt hundemat, hver 6 gratis. Og det er jo kjempe flott. Kjøpt Betfiber og Linomega til hestene.
Meget bra service.
Topp service og alltid klar med gode råa.
Utrolig hyggelig betjening. Det er ikke ofte man får så god service og trivelig atmosfære, som her.
En fin liten felleskjøp-butikk gjemt bort i Vikersund. De har et fint uteareal med blomster og hagemøbler og inne er butikken oversiktlig. De ansatte er hjelpsomme og imøtekommende. Butikken er som nevnt ikke så lett å finne, en må i bunn og grunn følge felleskjøpetlogoen på den store siloen ved siden av.
Bestillte varer på nettet. Alt sto ferdig og klart til avtalt tid. Hyggelig og rask betjening.
Det er dyrt, men kvaliteten er bra. Lønner seg sjekke nettet og heller få varen tilsendt. Det er heller ikke langt til Sverige om man shopper der.
Bra utvalg av varer, men de vet ikke hva de har eller hvor det er.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler