facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Felleskjøpet Rygge

"Destinasjonsbutikk for alt til hus og hage, kjæledyr, jakt og friluftsliv, i tillegg til alt til landbruket. Hos oss finner du et stort sortiment med merkevarer som blant annet Stihl, Gaupen, Gardena, DeLaval, Fiskars, John Deere, Hurtta, Labb og Appetitt.Hos oss finner du produkter og faglige råd for både arbeid og fritid, og vi har en nettbutikk som er åpen for alle. Samvirket Felleskjøpet Agri er eid av norske bønder og det gjør oss i stand til å sikre gode leveranser av råvarer, produkter og tjenester."
Adresse: Ryggeveien 260, 1580 Rygge, Ostfold, Norway
Telefonnummer: 69232960
By: Rygge
Rute: Ryggeveien 260
Postnummer: 1580



relaterte søk: felleskjøpet sarpsborg, felleskjøpet molde, felleskjøpet produkter, felleskjøpet kundeavis, felleskjøpet larvik, felleskjøpet kløfta, felleskjøpet drammen, felleskjøpet bodø
Anmeldelser
På Felleskjøpet har de det meste. Her kan du kjøpe alt du måtte trenge av motorsag og sagutstyr. Om noe er galt med din Stihl sag, så skaffer de det du måtte trenge av deler. De er også leverandør av Gaupen tilhengere, og skaffer alt av deler til selv veldig gamle Gaupen hengere. Veldig flinke ansatte, som hjelper deg med det du måtte ønske.
Veldig serviceinnstilte! Butikksjefen som egentlig hadde ferie, ordnet med å holde av produktet vi ville kjøpe som det bare var 1 igjen av. Det manglet dessverre 1 del i esken, men da ettersendte de dette med posten kostnadsfritt. Kjempebra service!
Skulle ha noen deler til en ryddesag, fantastisk service av personalet som fant og bestilte dette opp. Her har andre aktører noe å lære!
Var veldig fornøyd med butikken inntil jeg må reklamere på en vare. Svarer aldri på telefonen, og tok 3 uker å få svar på en epost fra leverandøren! Fikk ikke erstatning for varen da leverandøren mente på at hjulet til trillebåren var "ferskvare", og den var 2 år gammel.
Helt greit, ung fyr som ekspederte meg, ikke noe spørsmål om hjelp og sikkert en butikk hvor kunden selv hvet hva hun/han skal ha. Aner ikke hvilken produkt kunnskap betjening innehar, siden de var opptatt av alt annet enn kunden. Men greie priser, hvis du vet hva du trenger.
Det var en positiv opplevelse og god service, meget hyggelig betjening med god service
Fornøyd, bestiller på nett og henter i butikk .
Dårlig service og får ikke det vi skal ha og hver gang vi har vært der er det noe galt på betaling serveren hos dem
Veldig hyggelig og hjelpsomme unge damer
Beste kattesanden Og maten, frem til gamlefar ikke tålte den pga alderdom for høy saltinnhold = krystaller i urinen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler