facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fellini Lofoten As

Fellini Lofoten As
Adresse: Vestfjordgata 8, 8300 Svolvær, Norge
Telefonnummer: 76 07 77 60
Stat: Nordland
Distrikt: Vågan
By: Svolvær
Rute: Vestfjordgata
Husnummer: 8
Postnummer: 8300


åpningstider

mandag: 13:00–22:00
tirsdag: 13:00–22:00
onsdag: 13:00–22:00
torsdag: 13:00–22:00
fredag: 13:00–22:00
lørdag: 13:00–22:00
søndag: 13:00–22:00

Anmeldelser
det viktigste er å være ærlig. pizzeria - folk kommer dit for mat. I forhold til pris/kvalitet - svakt. pizza 260 nok, L. Deigen er god, men fyllet rekker ikke. De smurte bare litt saus på sidene for utseendets skyld.
Meget trivelig italiensk restaurant midt i Svolvær. Personalet fikk oss til å føle oss veldig velkommen, var hjelpsomme og kjappe med å hjelpe med hva enn det skulle være.nnJeg og de to andre fra min familie jeg besøkte restauranten med bestilte alle pizza og vi var storfornøyd. Det smakte til og med enda bedre enn vårt favorittsted for pizza i Bergen, hvor vi bor. I tillegg var det priser som var ganske så snille mot lommeboken.nnAnbefaler Fellini Lofoten på det varmeste om du ser etter en rimelig og velsmakende restaurantopplevelse i Svolvær
Valgte å spise her etter mange gode tilbakemeldinger på Google Maps. Gleden ble dessverre kortvarig da jeg kom tilbake på campingen med maten.nnPizza nr. 7 inneholdt masse kjøtt og den smakte passe greit. Skulle gjerne ønske en marinade på noe av kjøttet, da mye av det var smaksløst.nnKebabpizzaen, bestillte med pommes frites var svært skuffende. Lite kjøtt som smaker lite, samt uttørket og lite pommes frites ødela mye av gleden. I tillegg var det alt for mye salat, agurk, løk og paprikka. Samt hadde de på hvitløksdressing noe som stod i menyen, men ikke passer til en kebab pizza. Trekker de mye for at skorpa på pizzaen var stor. Skorpa kunne måle seg med lenga på pekefingeren min. Og tar du i betrakning at den varer rundt hele pizzaen er det mange pizzastykker som blir borte her. Se gjerne bilde. Føler jeg får svært lite for pengene her.nnVegetarpizzaen var grei, men det var vel mye paprikka. Kunne gjerne vært mer ost, var et nokså tynt lag.nnHvitløksdressingen kunne også smakt mer hvitløk og virker ikke som er laget med rå hvitløk.nnServicen på telefonenn var hyggelig, men da jeg henter pizzaen virket de mer sure og brydde seg mer om å snakke med hverandre enn å være med kunden.nnFår tre stjerner fordi nr. 7 var grei nok, men får mye trekk for kebabpizzaen.
Vi pleier å komme en gang i måneden å spise middag der, veldig god mat! Betjeningen er også veldig vennlige og vi trengte ikke å vente på bord en gang og det var supert! Anbefales!
Tusen takk for oss. Veldig trivelig betjening, topp service og god mat. Vi kommer tilbake hit. Tipp topp tommel opp
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler