facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ferda

Ferda

Historie

Ferda avdeling Ålgård (tIdligere Sørlandets Caravansenter) ble åpnet i mars 2015 og har i dag 12 ansatte.



"Ferda avdeling Ålgård ble etablert i mars 2015 og har i dag 16 ansatte. Ferda er medlem av Norsk Caravanbransjeforbund – interesseorganisasjonen for caravanforhandlere i Norge.Vi er forhandler av de kjente merkene og har egen salgshall og stort verksted i flotte omgivelser på Skurve, Ålgård.Ta gjerne en tur opp til oss !"
Adresse: Skurvemarka 19, 4330 Ålgård
Telefonnummer: +4797055666
By: Ålgård
Rute: Skurvemarka 19
Postnummer: 4330


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:30
Tirsdag: 09:00 - 19:00
Onsdag: 09:00 - 16:30
Torsdag: 09:00 - 16:30
Fredag: 09:00 - 16:30
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: ferda caravan, ferda bergen, ferda bobil, ferda jessheim, ferda grimstad, ferda ålgård, ferda ålesund, ferda fauske
Anmeldelser
Anbefales! Fikk rask hjelp og god kommunikasjon underveis. Forstår at Ferda har folk i Sirdal ca hver 14. dag, så gode muligheter for rask hjelp for oss som har campingvogn liggende der. Kommer helt sikkert til å kontakte Ferda Ålgård neste gang jeg trenger hjelp med campingvognen.
Kjøpte meg en campingvogn tabbert 320 offraod der Og fikk vogna og fant noen feil på vogna jeg ville reklamere på . De måtte bestille nye deler fra fabrikk og det tok 7 mnd . Før det ble reparert jeg syns det var unødvendig lang tid da ??? Men de ordnet opp og jeg fikk god service i etterkant .Jeg har handlet litt i butikken og fått hjelp når jeg har Vært innom
Har ingen personlig oppfatning, men de som bruker dem ... Vel... De er ikke misfornøyde, som jeg har hørt, så jeg anbefaler at andre danner sin egen oppfatning av dem.
Lurer egentlig på hvordan denne butikken tjener pengene sine. Virket lite interessert i meg som kunde og opplevde de ble besten litt brydd av å ha meg i butikken. Jeg fikk lite hjelp og måtte egentlig klare meg selv, med unntak av at jeg fikk låne nøkkel for å se på det jeg var interessert i. Jeg fant en gammel annonse av samme type vogn og modell på nett, fra ferda sine hjemmesider med mindre pris enn den jeg så på. Når jeg spurte hvordan dette hang sammen, fikk jeg et surt svar at den var verdt den satte prisen. På pluss siden finnes det flere vogner og campingbiler om man vet hva man vil ha eller bare ønsker å pirre interessen.
Dette var det mest profesjonelle og vennlige møte med kundemottak hittil i Ferdas organisasjon. En stor takk til damen dessverre fant vi ikke ut hva hun heter og Harald Pettersen. En super blid, kunnskapsrik og hjelpsom person.
Fikk litt dårlig informasjon. Hvar ikke lett å komme igjennom. De har blitt mye bedre. Må nok revudere denne. Skulle kjøpe nye levegger , fikk kjempegod hjelp av hyggelig betjening. God service .
Hadde en del ting som vi ville handlet men hadde ingen ting så der reiser jeg aldri mer . Utrolig dårlig kundebehandling. Virket nærmest som selvbetjening så ikke noe ny bil kjøp der nei
Meget god service. Fin stor butikk
Stor og fin butikk. Men litte hjelp å få. Ingen selger å se, kun folk i kundemotaket som ikkje kunne hjelpe oss da vi var innom. Derfor bare 2 stjerner.
Måtte skifte en lås på bobilen og vindusviskere. Fikk utrolig god hjelp, alt ble ordnet uten problemer og med et smil. Takk for god hjelp og service. Blir ikke siste gang jeg bruker denne avdelingen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler